Trials of Mana – 25-jarig jubileum – Game-update, prijskortingen en meer

Trials of Mana – 25-jarig jubileum – Game-update, prijskortingen en meer

SQUARE ENIX kondigde aan dat Trials of Mana ™, de volledige 3D-remake van de geliefde klassieker, een patchupdate heeft ontvangen die spelers nieuwe uitdagingen en ervaringen biedt.

Deze aankondiging komt weken nadat de nieuwe moeilijkheidsgraad via Twitter in Japan werd aangekondigd.

De update is ter ere van de recente 25ste verjaardag van de release van de originele Trials of Mana, bekend als Seiken Densetsu 3 in Japan. Bovendien houdt SQUARE ENIX verkoop van digitale versies van titels in de serie.

Patch 1.1.0

Patch 1.1.0 voor Trials of Mana staat gepland voor vandaag en zal een aantal updates en toevoegingen van gamecontent bevatten, zoals:

  • Moeilijkheidsgraad “Geen toekomst” – Deze nieuwe moeilijkheidsgraad zal zelfs de meest ervaren spelers op de proef stellen. Deze moeilijkheidsgraad stelt spelers in staat om nog sterkere vijanden en bazen uit te dagen met beperkingen op bepaalde vaardigheden en itemgebruik, evenals tijdslimieten voor eindbaasgevechten. Spelers kunnen ook sterkere versies van uitrusting verkrijgen en nieuwe kettingvaardigheden uitvoeren.
  • Moeilijkheidsgraad ‘Expert’ en niveau opnieuw instellen in New Game Plus – Spelers hebben de optie om ‘Expert’ als moeilijkheidsgraad te selecteren bij het starten van een New Game Plus-playthrough. Bovendien is de optie toegevoegd om personages terug te zetten naar niveau 1 bij het starten van een New Game Plus-playthrough.
  • Kostuumaanpassingen – Ontgrendelde kostuums zijn toegankelijk na het resetten van de klasse van een personage of bij het starten van een New Game Plus-playthrough.
  • Toevoeging van beelden van godinnen aan de kaart, bugfixes en meer.

Spelers die het beschikbare verhaal voltooien nadat ze de moeilijkheidsgraad “No Future” hebben voltooid, worden beloond met de uitrusting “Rabite Slippers”, waarmee spelers velden en kerkers kunnen doorkruisen zonder vijanden tegen te komen.

Kortingen

Ter ere van het 25-jarig jubileum van de originele Trials of Mana, zullen bepaalde digitale downloadtitels in de Mana-serie van 14 oktober tot en met 2 november en op de PlayStation® tegen een gereduceerde prijs beschikbaar zijn op Nintendo Switch ™ en Steam®. 4 computerentertainmentsysteem later deze maand.

Ad