Trials Of Mana – Day-One Update gedetailleerd

Trials Of Mana – Day-One Update gedetailleerd

Klaar voor Trials of Mana? Well Square Enix heeft officieel aangekondigd dat spelers op 24 april 2020 zelf update 1.01 zullen ontvangen, samen met de release van de game.

In het bijzonder introduceert de update verschillende opties om onstuimige in-game te activeren, terwijl andere bugs worden aangepakt.

Release-patchopmerkingen

  • De optie “Dash-methode” toegevoegd – Hiermee kunt u kiezen uit een van de volgende drie dash-methoden:
  • Normaal: druk op de dash-knop om de dash-status in te voeren. Om terug te keren naar de normale snelheid, druk je opnieuw op de knop, stop je met bewegen of ga je de strijd aan.
  • Continu: druk op de streepjesknop om de dash-status in te voeren. Terugkeren naar normale snelheid is alleen mogelijk door nogmaals op de knop te drukken. Anders blijf je in de dash-staat, zelfs nadat je stopt en weer beweegt of na het einde van een gevecht.
  • Automatisch: gaat automatisch naar de dash-status na één seconde beweging.
  • Kleine bugfixes, etc.

Over Trials of Mana

Trials of Mana is de 3D-remake van de populaire klassieke RPG die in 1995 werd uitgebracht als Seiken Densetsu 3.

Dit gewaagde verhaal over het overwinnen van de lottoets heeft een nieuw leven gekregen! Beleef het geliefde avontuur volledig gemoderniseerd met grafische verbeteringen, voice-over voor personages, een geremasterde soundtrack en een nieuwe aflevering die je na afloop kunt ervaren, naast een bekwaamheidssysteem en een nieuwe klasse die het personage-nivelleringssysteem en meer actieve gevechten reconstrueert!

Dit overlappende verhaal van met elkaar verweven bestemmingen verandert afhankelijk van wie je kiest als je hoofdpersonage en metgezellen! Zullen deze jonge avonturiers de kracht van mana kunnen gebruiken om de wereld te redden van de rand van vernietiging?