Trials Of Mana – Hawkeye en Riesz Trailer

Trials Of Mana – Hawkeye en Riesz Trailer

Square Enix heeft een nieuwe spotlight-trailer voor personages gepubliceerd voor Trials of Mana. De trailer toont Hawkeye en Riesz, twee speelbare personages in het spel.

SQUARE ENIX® onthulde de laatste trailer voor de introductie van personages voor Trials of Mana ™, de verwachte aanstaande inzending in de geliefde Mana-serie, met nog twee van de speelbare cast van zes unieke helden.

Hawkeye is een relaxte en charmante jongeman afkomstig uit het woestijnfort van Nevarl, de thuisbasis van een gilde van nobele dieven, terwijl Riesz een jonge prinses is uit het bergachtige koninkrijk Laurent en kapitein van de beroemde Amazone-wacht, met een ijzeren wil en soort hart.

video
play-rounded-fill

Ga voor meer informatie over de cast van helden waar spelers naar uit kunnen kijken in Trials of Mana: https://www.youtube.com/squareenixna 

Over Trials of Mana

Trials of Mana vertelt het verhaal van zes helden die vechten tegen de krachten van het kwaad die een wereld bedreigen waar Mana verzwakt is. Spelers zullen verschillende ervaringen creëren door een groep van drie van deze unieke personages te selecteren terwijl ze aan het avontuur van hun leven beginnen om de essentie van Mana zelf te beschermen.

Oorspronkelijk uitgebracht in Japan als Seiken Densetsu 3 in 1995, is Trials of Mana een volledige, high-definition remake van de derde inzending in de klassieke Mana-serie, die naadloos het geliefde verhaal en personages naar een nieuw, modern tijdperk van fans brengt met real- tijdgevecht, prachtige 3D-graphics en bijgewerkte gameplay.

Trials of Mana zal beschikbaar zijn voor het Nintendo Switch ™ -systeem, het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem en STEAM® op 24 april 2020. Ga nu naar pre-order: https://sqex.link/c10 

Degenen die de fysieke of digitale versies van de game vóór 21 mei 2020 voor de Nintendo Switch of PlayStation®4-systeem hebben gekocht of gekocht, ontvangen een Rabite Adornment DLC, waarmee spelers meer EXP kunnen krijgen na gevechten tot niveau 10.

Voorbestellingen van de digitale versie van de game uit de PlayStation®Store bevatten ook een exclusieve avatarset met de zes helden van de game, terwijl degenen die vóór 21 mei 2020 bij STEAM kopen of kopen de Rabite Adornment DLC als evenals een exclusieve behangset.

Trials of Mana wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch, PlayStation®4-systeem en STEAM op 24 april 2020 en is nu beschikbaar voor pre-order op www.trialsofmana.com. Trials of Mana is door het ESRB beoordeeld als T (Teen).