Trials of Mana – Launch trailer

Trials of Mana – Launch trailer

Trials of Mana is eindelijk beschikbaar op het Nintendo Switch-systeem, aangezien het afgelopen vrijdag zowel fysiek als digitaal is gelanceerd.

Je kunt nu ook een demo van de goed ontvangen JRPG bekijken in de Nintendo Switch eShop om een ​​voorproefje te krijgen van wat je kunt verwachten van het lange avontuur.

video
play-rounded-fill

Over Trials of Mana

Toen de wereld in duisternis gehuld was, haalde de Godin van Mana het Zwaard van Mana tevoorschijn om de acht Benevodons, monsters van vernietiging, te verslaan. Ze verzegelde de verschrikkingen in de acht Mana-stenen en bracht het rijk terug van de rand. Verzwakt door de wederopbouw van de wereld, veranderde de Godin zichzelf in een boom en viel vele jaren in een diepe slaap. De machten van het kwaad probeerden echter al snel de Benevodons te bevrijden om de controle over de wereld te krijgen.

Ze begonnen een verschrikkelijke oorlog om hun complot te bevorderen en de koninkrijken te destabiliseren. De vrede was ten einde. Mana zelf begon van de wereld te verdwijnen en de Mana Tree begon te verwelken … Dit overlappende verhaal van met elkaar verweven bestemmingen verandert afhankelijk van wie je kiest als je hoofdpersonage en metgezellen! “Trials of Mana” is de 3D-remake van de populaire Japanse klassieke RPG die in 1995 werd uitgebracht.

Het is nu volledig gemoderniseerd met graphics van hoge kwaliteit, een geüpgraded vechtsysteem, karakterstemmen, een geremasterde soundtrack, extra gespreksonderbrekingen en meer! Dit gewaagde verhaal over het overwinnen van de lottoets heeft een nieuw leven gekregen! Zullen deze jonge avonturiers de kracht van mana kunnen gebruiken om de wereld te redden van de rand van vernietiging?

Ad