Trials Of Mana – Personage preview trailers

Trials Of Mana – Personage preview trailers

Square Enix heeft een reeks personage previews vrijgegeven voor de zes hoofdrolspelers in de langverwachte remake van Trials of Mana voor de Nintendo Switch.

Leer meer over hen en hun rol in het komende avontuur terwijl ze vechten tegen de krachten van het kwaad die een wereld bedreigen waar Mana verzwakt is.

Personage previews

Duran

Jonge zwaardvechter uit het koninkrijk Valsena.

Duran is een trotse jonge soldaat uit Valsena, Kingdom of the Plains. Hoewel hij overkomt als heethoofdig en klaar voor een gevecht, erkent het hele koninkrijk zijn vaardigheden met een mes. Duran heeft niets anders dan liefde voor zijn koninkrijk en respect voor de Heldenkoning, een goede vriend van zijn overleden vader, Loki de Gouden Ridder.

Angela

Opstandige prinses van Altena, Kingdom of Magicians.

Angela is de enige dochter van de ware koningin van Altena, het met sneeuw bedekte koninkrijk van magiërs. Omdat de moeder van Angela als kind nauwelijks tijd met haar doorbracht, was de prinses geneigd om op te treden om aandacht te krijgen, opzichtige kleding te dragen en grappen te maken met mensen in het kasteel. Desondanks raakt haar liefde voor haar moeder diep. Angela heeft nooit last gehad van magische spreuken, een probleem dat haar tot op de dag van vandaag plaagt.

Kevin

Zoon van de koning van de Ferolische beesten.

Kevin is erfgenaam van de troon van Ferolia. Zijn vader is de koning van de beesten, maar zijn vermiste moeder was een menselijke vrouw. Kevins vader heeft hem opgevoed als een vechtmachine, die zijn sociale vaardigheden heeft beïnvloed. Hij is niet gewend om met mensen te praten, waardoor hij soms moeilijk te begrijpen is. Het ijs rond het hart van de jonge jongen begon pas te smelten nadat hij vrienden had gemaakt met de wolf van Karl.

Charlotte

Half elf jong meisje van de heilige stad Wendel.

Charlotte is de kleindochter van Wendel’s Priest of Light. Ze ziet er veel jonger uit dan ze is dankzij het elfachtige bloed in haar aderen. Misschien is dit daarom altijd gecodeerd door de mensen die haar in de tempel hebben grootgebracht. Charlotte’s heldere en uitgaande persoonlijkheid kan zowel een pluspunt als een belemmering zijn. Hoewel ze nieuwsgierig is, is ze bijgelovig en een beetje een bange kat.

Hawkeye

Edele dief van het Nevarland diefgilde.

Hawkeye komt uit het woestijnfort van Nevarl, de thuisbasis van een gilde van nobele dieven. Hij werd opgevoed als de weesafdeling van Flamekhan, de leider, samen met Flamekhan’s eigen kinderen, Eagle en Jessica. Hawkeye komt over als een relaxte en charmante jongeman, waardoor het moeilijk te zeggen is wanneer hij serieus is. Maar in de kern is Hawkeye een zeer loyale vriend. Niets gaat voorbij zijn verzoet zintuigen en snelle humor.

Riesz

Hooggeboren kapitein van Laurent’s Amazon Guard.

Riesz is de jonge prinses van het bergachtige koninkrijk Laurent en kapitein van de beroemde Amazone-wacht. Ze heeft een wil van ijzer en nuchtere manier. Hoewel sommigen haar misschien koppig noemen, is Riesz er altijd om een handje te helpen aan degenen die het nodig hebben. Ze verloor haar moeder als kind en heeft sindsdien geprobeerd haar kleine broertje Elliot te helpen opvoeden. Haar hoogste prioriteiten zijn haar vader, broer en koninkrijk.

Trials of Mana zal op 24 april 2020 voor Nintendo Switch fysiek worden gelanceerd bij retailers en digitaal via de Nintendo eShop.

Ad