Trials of Mana – Vergelijking van graphics en laadtijden

Trials of Mana – Vergelijking van graphics en laadtijden

Met de demo van Trials of Mana beschikbaar GameXplain wordt onderzocht hoe de titel op de Switch draait GameXplain geeft een blik op de graphics van de remake van Trials of Mana die volgende maand naar de Nintendo Switch komt.

video
play-rounded-fill

Onze korte conclusie; De PS4-graphics lijken scherper, maar de laadtijden voor de Switch hebben het voordeel.

Over Trials of Mana

In een wereld op de rand van oorlog …

Toen de wereld in duisternis gehuld was, haalde de Godin van Mana het Zwaard van Mana tevoorschijn om de acht Benevodons, monsters van vernietiging, te verslaan. Ze verzegelde de verschrikkingen in de acht Mana-stenen en bracht het rijk terug van de rand.

Verzwakt door de wederopbouw van de wereld, veranderde de Godin zichzelf in een boom en viel vele jaren in een diepe slaap. De krachten van het kwaad probeerden echter al snel de Benevodons te bevrijden om de controle over de wereld te krijgen. Ze begonnen een vreselijke oorlog om hun complot te bevorderen en de koninkrijken te destabiliseren.

De vrede was ten einde. Mana zelf begon van de wereld te verdwijnen en de Mana Tree begon te verwelken …

Trials of Mana is de 3D-remake van de populaire Japanse klassieke RPG die in 1995 werd uitgebracht als Seiken Densetsu 3. Beleef het geliefde avontuur, volledig gemoderniseerd met hoogwaardige graphics, een geüpgraded vechtsysteem, karakterstemmen, een geremasterde soundtrack, extra gespreksonderwerpen, en meer!

Trials of Mana vertelt het verhaal van zes helden in hun strijd om vernietigingsmonsters te verslaan die proberen de wereld over te nemen terwijl de kracht van Mana is verzwakt. Het overlappende verhaal van met elkaar verweven bestemmingen verandert afhankelijk van wie je kiest als je hoofdpersonage en metgezellen! Dit gewaagde verhaal over het overwinnen van de lottoets heeft een nieuw leven gekregen! Zullen deze jonge avonturiers de kracht van mana kunnen gebruiken om de wereld te redden van de rand van vernietiging?

Functies:

  • Vernieuwde 3D-graphics – Trials of Mana is een volledige 3D-remake van de derde game in de Mana-serie, oorspronkelijk uitgebracht in Japan als Seiken Densetsu 3. De hele game is volledig opnieuw opgebouwd met moderne 3D-graphics.
  • Kies je feest – Spelers kunnen hun favoriete hoofdrolspeler en twee metgezellen kiezen uit zes verschillende personages. Het verhaal speelt zich op verschillende manieren af, afhankelijk van de combinatie van de hoofdrolspeler en metgezellen in het feest
  • Klasse veranderen – Verhoog je niveau en word de hoogste klasse. Het uiterlijk van het personage en de magie en speciale aanvallen die ze kunnen leren, veranderen afhankelijk van de geselecteerde klasse en de lichte / donkere uitlijning.
Ad