Trials Of Mana’s – Angela en Duran Trailer

Trials Of Mana’s – Angela en Duran Trailer

Square Enix heeft een personage spotlight-trailer uitgebracht voor Trials of Mana. De trailer toont Duran uit het koninkrijk Valsena en Angela uit Altena.

video
play-rounded-fill

Personage Spotlight Trailers

De eerste Personage Spotlight Trailer laat je kennismaken met twee van de hoofdrolspelers, gericht op de jonge zwaardvechter Duran uit het koninkrijk Valsena en de prinses Angela uit Altena. Krijg een glimp van hoe hun verhalen zich ontvouwen en met elkaar verweven raken terwijl ze beginnen aan avontuurlijke avonturen in de wereld van Mana.

Kijk uit voor toekomstige spotlighttrailers met de resterende vier speelbare helden, Hawkeye, Riesz, Kevin en Charlotte.

Over Trials Of Mana

Toen de wereld in duisternis was gehuld, trok de Godin van Mana het Zwaard van Mana om de acht Benevodons te slaan, monsters van vernietiging. Ze verzegelde de gruwelen in de acht Mana-stenen en bracht het rijk terug van de rand.

Verzwakt van het opnieuw opbouwen van de wereld, veranderde de Godin zichzelf in een boom en viel vele jaren in een diepe slaap. De machten van het kwaad probeerden echter al snel de Benevodons te bevrijden om controle over de wereld te krijgen. Ze begonnen een vreselijke oorlog om hun samenzwering te bevorderen en de koninkrijken te destabiliseren.

De vrede was ten einde. Mana zelf begon uit de wereld te verdwijnen en de Mana Tree begon te verwelken …

TRIALS van MANA is een full-HD remake van de derde inzending in de Mana-serie, oorspronkelijk uitgebracht in Japan als Seiken Densetsu 3. De hele game is volledig opnieuw opgebouwd met moderne 3D-graphics.

Trials of Mana zal beschikbaar zijn voor Nintendo Switch ™ -systeem, PlayStation®4-systeem en STEAM® op 24 april 2020.

Ad