Triangle Strategy – 1 miljoen+ exemplaren verkocht

Triangle Strategy – 1 miljoen+ exemplaren verkocht

Square Enix heeft onthuld dat hun strategiespel Triangle Strategy een belangrijke verkoopbenchmark heeft behaald.

Vanaf 21 december 2022 heeft de 2D HD-tactiekgame de grens van 1 miljoen verzendingen en digitale verkopen overschreden. Vermoedelijk is dit cijfer goed voor de verkoop van zowel de Switch- als de pc-versie van de game. Ter ere van de gelegenheid publiceerde Square Enix uniek artwork op Twitter en lanceerde het een uitverkoop met een korting van veertig procent op de prijs van de pc-editie van de game. Het lijkt er op het moment dat dit artikel wordt geschreven niet op dat de Switch-versie dezelfde behandeling zal krijgen.

Over Triangle Strategy

De uitkomst is afhankelijk van de keuzes die je maakt.

Je speelt de rol van Serenoa, de erfgenaam van House Wolffort, en je hebt de taak om een ​​aantal verschillende krachten aan te voeren binnen een complex verhaal waarin de beslissingen die je neemt een grote invloed zullen hebben op hoe het verhaal zich ontvouwt. De oogverblindende HD-2D visuele stijl combineert pixel-art figuren en details met 3D-omgevingen en eigentijdse effecten om een ​​uniek en boeiend geheel te creëren.

Troepen onder commando

Je kunt kiezen uit meer dan 20 verschillende speelbare personages, elk met hun eigen unieke vaardigheden, en je groep door een complex verhaal leiden waarin het lot van het rijk op het spel staat.

Veroordelingen moeten worden aangevochten.

Elke keuze die u maakt, versterkt een van de volgende drie overtuigingen: nut, moraliteit of vrijheid. Deze overtuigingen, gecombineerd, vormen het wereldbeeld van Serenoa en bepalen wie zich bij jouw zaak aansluit en hun vaardigheden aan je leger levert. Je bent vrij om het spel vele malen te doorlopen om te zien hoe verschillende beslissingen het verhaal van de reis beïnvloeden.

Talloze personages zullen meewegen in echt cruciale keuzes door hun stem uit te brengen op de Scales of Conviction. Dit gebeurt wanneer meerdere karakters voor dezelfde keuze komen te staan. Overtuig ze om op u te stemmen voordat ze hun stem uitbrengen, zodat u samen uw eigen route voorwaarts kunt uitstippelen.

In een vroeg stadium stemmen uw reisgenoten of uw groep al dan niet naar het ijzige gebied van Aesfrost of het droge gebied van Hyzante moet gaan.

Zorg voor de overwinning met een zorgvuldige planning.

Voordeel behalen op een kaart met meerdere niveaus vereist een zorgvuldige beweging van het personage door de omgeving. Maak gebruik van de topografie in je voordeel door je vijanden te flankeren, of combineer de aanvallen van verschillende elementen om enorme schade aan te richten. Door het niveau van uw rekruten te verhogen, kunt u extra mogelijkheden en upgrades voor hen ontgrendelen.

Om een ​​voorsprong te krijgen via een verbeterd bereik, positioneer je je troepen op hoger terrein.

Vuur moet worden gebruikt om het bevroren landschap te laten smelten en vervolgens moet bliksem worden gebruikt om het resterende water te elektrificeren. Drijf de tegenstander dichtbij om de vonken te zien vliegen.

Je kunt een vernietigende aanval opvolgen door je vijanden van achteren in een hinderlaag te lokken zodra je ze aan beide kanten hebt geflankeerd.

Maak alles klaar

Je bent vrij om tussen schermutselingen door het gebied te dwalen om het landschap te onderzoeken en te zoeken naar mogelijke voordelen. Je kunt inchecken bij je metgezellen wanneer je terugkeert naar je kampement, dingen verdienen, gesimuleerde gevechten aangaan, stiltegebruiken krijgen en vele andere dingen doen.

Spannend avontuur in HD-2D

De wereld van Norzelia komt tot leven dankzij de spectaculaire HD-2D visuele stijl, die pixel-art figuren en details combineert met 3D-omgevingen en actuele effecten.

Ad