Trifox aangekondigd

Trifox aangekondigd

Big Sugar en ontwikkelaar Glowfish Interactive hebben Trifox onthuld – een nieuw actie-avontuur dat in Q1 2022 naar Nintendo Switch en andere grote platforms gaat.

De game ziet spelers in de schoenen van de titulaire Trifox, die op een wild avontuur gaat om zijn gestolen tv-afstandsbediening terug te krijgen!

video
play-rounded-fill

Over Trifox

Trifox is een kleurrijk en cartoonachtig actie-avontuur met een fenomenale vos met een veelvoud aan talenten!

Nadat zijn huis is aangevallen en zijn tv-afstandsbediening is gestolen, gaat Trifox op jacht naar de mysterieuze plunderaars in een avontuur vol actie, geïnspireerd op de gouden eeuw van 3D-platformgames. Gebruik magie, macht en geweldige gadgets om vijanden te slim af te zijn in vier gevaarlijke werelden terwijl je je een weg vecht naar een laatste confrontatie op het hoofdkwartier van de schurk!

Belangrijkste kenmerken

  • Drie verschillende klassen – Hanteer een gigantische hamer als krijger! Beheers magie en mysterie als een Mage! Gebruik een rugzak vol gadgets als Engineer!
  • Mix-and-match stijlen – Pas je Trifox aan door verschillende klassengebaseerde vaardigheden te combineren! Wil je spreuken uitspreken en een Gatling Gun afvuren? Geen probleem!
  • 30 mogelijkheden om te ontgrendelen – Verzamel munten en geef ze uit om nieuwe vaardigheden te verwerven, zoals Spike Slam, Shield Bubble, Guided Missile en nog veel meer!
  • Vier werelden om te verslaan – Vecht tegen hordes vijanden, doorkruis platformvalkuilen, overwin omgevingspuzzels en vecht tegen grote boze eindbazen!
  • Een modern retro-avontuur – Een nieuwe en frisse ervaring die is ontworpen om de geest van klassieke 3D-platformgames op te roepen!