Trifox – Eerste 25 minuten

Trifox – Eerste 25 minuten

Trifox is een actie-avonturenspel dat net is uitgebracht voor de Nintendo Switch; Handheld Players heeft de eerste 25 minuten gedeeld om je een idee te geven van wat je kunt verwachten.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Trifox

Trifox is een helder en komisch actie-avontuur met in de hoofdrol een fantastische vos met een breed scala aan vaardigheden! Kies uit drie klassen – Warrior, Mage en Engineer – of mix en combineer vaardigheden om je eigen held te bouwen!

Nadat zijn huis is overvallen en zijn tv-afstandsbediening is gestolen, begint Trifox aan een reis boordevol actie op zoek naar de vreemde plunderaars. Terwijl je je een weg baant naar een climax op het hoofdkwartier van de schurk, gebruik je magie, kracht en prachtige apparaten om tegenstanders te slim af te zijn in vier gevaarlijke rijken!

Kenmerken

  • Er zijn drie verschillende klassen: gebruik als krijger een enorme hamer! Als Mage ben je in staat om magie en mysterie onder de knie te krijgen! Als ingenieur heb je een tas vol apparaten nodig!
  • Stijlcombinaties: combineer meerdere klassengebaseerde vaardigheden om je eigen Trifox te maken! Wil je spreuken uitspreken en een Gatling Gun gebruiken? Geen probleem!
  • 30 vaardigheden om te ontdekken: verzamel en geef geld uit om nieuwe vaardigheden te ontgrendelen, zoals Spike Slam, Shield Bubble, Guided Missile en nog veel meer!
  • Vier rijken om te veroveren: vecht tegen zwermen monsters, navigeer door platformgevaren, los omgevingspuzzels op en neem het op tegen grote woedende eindbazen!
  • Een eigentijds throwback-avontuur: een unieke en verfrissende ervaring geïnspireerd op traditionele 3D-platformgames!

Trifox is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop. Het is beschikbaar in het Engels, Nederlands, Frans, Duits, Portugees en Spaans.