Trifox komt volgende maand + nieuwe trailer

Trifox komt volgende maand + nieuwe trailer

We hebben sinds vorig jaar niet veel meer over Trifox gehoord, toen werd bevestigd dat het naar de Nintendo Switch zou komen. Maar in een nieuwe trailer zeggen de ontwikkelaar van het spel, Glowfish Interactive, en uitgever, Big Sugar, dat het op 13 oktober beschikbaar zal zijn in de Nintendo Switch eShop.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Trifox

Trifox is een helder en cartoonachtig actie-avonturenspel met een zeer getalenteerde vos als hoofdpersoon. Nadat er in zijn huis is ingebroken en zijn tv-afstandsbediening is gestolen, gaat Trifox op een avontuur vol actie om de dieven te vinden. Gebruik magie, kracht en coole gadgets om vijanden te verslaan in vier gevaarlijke werelden op weg naar een laatste confrontatie op Villain HQ!

Kenmerken

  • Er zijn drie verschillende klassen: als krijger kun je een enorme hamer gebruiken. Als magiër zou je moeten weten hoe je magie moet gebruiken en mysteries moet oplossen. Als Engineer kun je een tas vol gereedschap gebruiken.
  • Stijlen die mixen en matchen: je kunt je Trifox uniek maken door vaardigheden uit verschillende klassen te combineren. Wil je spreuken en een Gatling-pistool gebruiken? Geen probleem!
  • 30 mogelijkheden om te ontgrendelen: verzamel munten en geef ze uit om nieuwe vaardigheden te krijgen, zoals Spike Slam, Shield Bubble, Guided Missile en nog veel meer!
  • Vier plaatsen om te winnen: vecht tegen hordes vijanden, ontwijk vallen op platforms, los puzzels in de omgeving op en vecht tegen grote, boze bazen!
  • Een modern retro-avontuur: een nieuwe en frisse ervaring die bedoeld is om je te herinneren aan ouderwetse 3D-platformgames.