Trigger Witch komt 29 Juli

Trigger Witch komt 29 Juli

Uitgever Eastasiasoft en ontwikkelaar Rainbite hebben de releasedatum aangekondigd voor Trigger Witch op Nintendo Switch. De twin-stick shooter met in de hoofdrol een heks vol geweren wordt op 29 juli gelanceerd voor Nintendo Switch.

Trigger Witch-releasedatum

We kunnen nu de officiële data aankondigen voor de langverwachte release van top-down action-adventure Trigger Witch, die op woensdag 28 juli naar PlayStation 4 en Xbox One komt, gevolgd door Nintendo Switch op donderdag 29 juli.

PlayStation 5 en Xbox Series X|S-versies zijn nog in ontwikkeling en zullen op een later tijdstip worden gelanceerd.

Trigger Witch wordt wereldwijd gepubliceerd door Eastasiasoft Limited in nauwe samenwerking met ontwikkelaar Rainbite. De prijs is vastgesteld op US $ 14,99/€ 14,99, met een extra lanceringskorting van 10% voor geselecteerde platforms en regio’s.

Naast release op digitale etalages, zullen fysieke edities ook beschikbaar zijn voor pre-order via online retailpartner Playasia. Meer details over Limited Edition-platforms en inhoud zullen later deze maand dichter bij de digitale release worden gedeeld.

video
play-rounded-fill

Over Trigger Witch

Trigger Witch is een gestileerd 2D twin-stick actiespel van de makers van Reverie, dat zich afspeelt in een vreemde open wereld waar magie verouderd is en vuurwapens de nieuwe manier van leven zijn.

Spelers nemen de rol aan van Colette, een potentiële afgestudeerde van de Stock, een academie voor Hekserij en Triggery. Nadat een mysterieuze man haar rijk is binnengevallen, worden er gebeurtenissen in gang gezet die Colette’s leven op zijn kop zetten, waardoor ze de enige heldin wordt met genoeg vuurkracht om de vrede te herstellen.

Belangrijkste kenmerken

  • Verken een open wereld in klassieke actie-avontuurstijl!
  • Gebruik en upgrade nieuwe vuurwapens naarmate je vordert.
  • Ontmoet vreemde en innemende personages door middel van boeiende dialogen.
  • Blaas monsters op bloedige wijze terug naar hun rechtmatige bestaansniveau!
  • Los omgevingspuzzels op en overwin obstakels op slimme manieren.
  • Speel solo of multiplayer wanneer je maar wilt, met drop-in lokale co-op.
Ad