Trigger Witch komt zomer 2021

Trigger Witch komt zomer 2021

Uitgever Eastasiasoft en ontwikkelaar Rainbite hebben aangekondigd dat Trigger Witch in de zomer van 2021 naar de Nintendo Switch eShop en andere grote platforms zal gaan.

In een wereld waar magie is weggevaagd voor wapens, zullen spelers de rol aannemen van de heks Colette die haar vijanden neerschiet!

video
play-rounded-fill

Over Trigger Witch

Trigger Witch herinnert aan de visuele stijl en intuïtieve gameplay van 16-bits actie-avontuurklassiekers en geeft een uiterst gewelddadige draai aan schattige en kleurrijke pixelkunst. Met een boeiend en origineel verhaal, raadselachtige omgevingen om te verkennen, een dynamische soundtrack, twin-stick shooter-mechanica en een breed scala aan vijanden om in gruzelementen te schieten, is dit een verhaal dat je van het begin tot het einde in zijn greep houdt.

Trigger Witch, van de makers van Reverie, is een gestileerd 2D-actiespel met twee sticks dat zich afspeelt in een vreemde open wereld waar magie verouderd is en vuurwapens de nieuwe manier van leven zijn.

Spelers kruipen in de huid van Colette, een toekomstige afgestudeerde van de Stock, een academie voor hekserij en trucs. Nadat een mysterieuze man haar rijk is binnengevallen, worden er gebeurtenissen in gang gezet die Colettes leven op zijn kop zetten en haar als de enige heldin met voldoende vuurkracht werpen om de vrede te herstellen.

Belangrijkste kenmerken

  • Verken een open wereld in klassieke actie-avontuurstijl!
  • Gebruik en upgrade nieuwe vuurwapens naarmate je vordert.
  • Ontmoet vreemde en innemende karakters door middel van een boeiende dialoog.
  • Blaas monsters op bloedige wijze terug naar hun rechtmatige niveau van bestaan!
  • Milieupuzzels oplossen en obstakels op slimme manieren overwinnen.
  • Speel op elk moment solo of met meerdere spelers, met lokale drop-in co-op.