Trine 3 beoordeeld door de USK

Trine 3 beoordeeld door de USK

De prachtige Trine 3, die beschikbaar is op de pc en de PlayStation 4, is geschikt voor de Nintendo Switch. Ja dat was ook een verassing voor ons.

Het werd onlangs beoordeeld door de Duitse beoordelingsraad USK. Het enige wat we nu moeten doen is wachten op de officiële aankondiging voor Trine 3: The Artifacts of Power van ontwikkelaar Frozenbyte.

Over Trine 3 The Artifacts of Power

Ervaar een sprookjesachtige wereld van adembenemende landschappen en sta oog in oog met een groot aantal op fysica gebaseerde puzzels, prachtige constructies, gevaarlijke vijanden en betoverende wezens.

Trine 3: The Artifacts of Power is een platformspel van actie, puzzels en avontuur, en het vervolg op de bekroonde Trine and Trine 2. Herenig met de bekende helden – Pontius the Knight, Amadeus the Wizard en Zoya the Thief in een – nieuw avontuur, nu voor de eerste keer in volledig 3D!

video
play-rounded-fill

Houd er rekening mee dat beeldmateriaal van de pc-versie is

Het verhaal van Trine 3

Amadeus de Tovenaar, Pontius de Ridder en Zoya de Dief zijn langzaam tot de conclusie gekomen dat het hebben van hun leven opgevijzeld door een krachtig magisch artefact geen permanente bestaansstaat is.

De helden proberen hun buitengewone geschenken terug te geven aan het artefact Trine, en dus bemoeien ze zich met krachten die hun begrip te boven gaan: Trine valt uiteen en een harteloze oude tovenaar ontsnapt. Met alleen een kapot artefact om hen te leiden, moeten de helden proberen de schade die ze hebben veroorzaakt te herstellen … of de schade die nog kan worden aangericht.

We hebben Trine 3 eerder op pc gespeeld en hoewel dit niet ons favoriete spel is van de Trine serie (Frozenbyte geef ons die ook alsjeblieft) zijn we er zeker van dat het geweldig zal zijn op de Nintendo Switch!

Ad