Trine 4 And Trine: Ultimate Collection – Komt op 8 Oktober

Trine 4 And Trine: Ultimate Collection – Komt op 8 Oktober

Na lang wachten op details hebben we eindelijk de officiële releasedatum voor zowel Trine 4 als Trine: Ultimate Collection op Nintendo Switch!

video

Beide inzendingen liggen op 8 oktober 2019 in de schappen van de winkel. Terwijl oude fans Trine 4 als een op zichzelf staande titel kunnen kopen, kunnen nieuwkomers in plaats daarvan ook alle vier Trine-spellen pakken met Trine: Ultimate Collection! Beide pakketten hebben hun eigen diverse fysieke goodies, zoals een gedrukte kaart van de Trine-wereld.

Over Trine 4

Fantasiemasters bij Frozenbyte en uitgever Modus Games kondigden een releasedatum aan van 8 oktober voor de langverwachte Trine 4: The Nightmare Prince en Trine: Ultimate Collection. Om de aankondiging te markeren, hebben ze ook een prachtige nieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor Trine 4. Zowel Trine 4 als Trine: Ultimate Collection komen op 8 oktober aan op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc voor respectievelijk $ 29,99 en $ 49,99.

Met een geheel nieuw vechtsysteem laat Trine 4: The Nightmare Prince spelers fantastische nieuwe vijanden overwinnen en nieuwe fysica-gebaseerde puzzels oplossen, en belooft het fans de grootste en beste Trine tot nu toe te geven, omdat de titel meer gameplay biedt dan Trine 1, 2 en 3.

Trine: Ultimate Collection

Naast de nieuwe aflevering van de serie brengt Modus Trine: Ultimate Collection uit, de beste manier om de hele Trine-serie te ervaren voor zowel nieuwe als bestaande fans. De bundel zit boordevol bonusmateriaal in de detailhandel en bevat Trine Enchanted Edition, Trine 2: Complete Story, Trine 3: The Artifacts of Power en Trine 4: The Nightmare Prince en zal beschikbaar zijn op PS4, Xbox One, Nintendo Switch en pc zowel fysiek als digitaal. Hieronder vindt u pre-orderinformatie, inclusief details over hoe u een pre-orderbonus kunt krijgen voor zowel Trine 4: The Nightmare Prince als Trine: Ultimate Collection.

Trine: Ultimate Collection in de detailhandel omvat:

 • Trine 1-4
 • Trine Series Original Soundtrack (downloadcode)
 • Trine 4 Digital Art Book (downloadcode)
 • Omkeerbaar voorblad van de verzamelaar
 • Fysieke Trine 4 Wereldkaart

  Consumenten die Trine 4 in de detailhandel kopen, ontvangen:

  • Trine 4: The Nightmare Prince
  • Fysieke Trine 4 Wereldkaart

  Pre-order bonus:

  • Trine 4 Cloth Poster: pre-orders van Trine 4: The Nightmare Prince of Trine: Ultimate Collection bij geselecteerde retailers ontvangen een stoffen promotionele poster voor Trine 4: The Nightmare Prince.
  • Toby’s Dream DLC Level: alle pre-orders van Trine 4: The Nightmare Prince en Trine: Ultimate Collection krijgen een bonus in-game niveau, Toby’s Dream, bij de lancering. Toby de hond, zoals eerder te zien in Nine Parchments, heeft zijn eigen avontuur in Heatherwood Hall with the Three Heroes! Volg de voetstappen van Toby en help hem alle traktaties te vinden die verborgen zijn in het kasteel en de tuinen.