Trine 4 komt in September

Trine 4 komt in September

Trine 4 is een zijwaarts scrollend avonturenspel met puzzels, magie en een mythisch avontuurgevoel van Modus Games.

De Trine-serie keert terug naar de magie van 2.5D met Trine 4: The Nightmare Prince! De drie helden van de bestverkopende avonturenreeks zijn terug, gestuurd om op zoek te gaan naar de in moeilijkheden verkerende jonge prins Selius.

Amadeus de Tovenaar, Pontius de Ridder en Zoya de Dief worden opnieuw verenigd tijdens een spannende zoektocht door fantastische sprookjesachtige landschappen vol gevaar.

video
play-rounded-fill

Over Trine 4 

Amadeus de Tovenaar kan objecten en vijanden zweven samen met het oproepen van grote kubussen en bollen. Hij viel op als mijn favoriet vanwege zijn magische aard, maar kwam niet over als aangedreven.

Zoya the Thief kan vijanden neerschieten en op randen vastgrijpen door touw aan haar pijlen te bevestigen. Haar schutteruitrusting ziet er geweldig uit en het was leuk om met haar boog te richten hoewel haar opnamesnelheid laag was.

En Pontius de ridder kan vijanden opladen en projectielen blokkeren met zijn schild.

De ontwikkelaars laten ons weten dat elk van deze personages verschillende vaardigheden heeft die ze kunnen leren terwijl het spel vordert. Zoya kan Fairy Rope gebruiken, Pontius kan het vermogen van Dream Shield leren om een spookschild in de lucht te laten, en nog veel meer nuttige vaardigheden om puzzels op te lossen.

video
play-rounded-fill

Ze zijn duidelijk ontworpen om de speler tussen alle te laten roteren om een puzzel te voltooien en het voelt bevredigend om de juiste stappen en volgorde van gebruik te vinden.

Naast de verhaalmodus, ga je op avontuur met vrienden in de Onbeperkte modus, waarmee je veelvouden van hetzelfde personage kunt kiezen voor wat chaotisch plezier.

De game is geïnspireerd door de Finse natuur volgens ontwikkelaars en ondersteunt zowel single als multiplayer.

Dit heeft ook 20 niveaus waardoor het tot nu toe het langste Trine-spel is.

Trine 4 releases op pc en alle consoles op 30 september.