Trine 4 – Nieuwe gameplay van PAX West

Trine 4 – Nieuwe gameplay van PAX West

Het nieuwste 3-persoons coöp-puzzelavontuur in de Trine-serie geeft een voorproefje van de titulaire schurk van Trine 4: The Nightmare Prince.

video

Met verfijnde gevechten, onderscheidende speelbare personages en podia die hun puzzels dynamisch veranderen op basis van het aantal spelers, tilt Trine 4: The Nightmare Prince de Trine-ervaring naar nieuwe hoogten.

Over Trine @ PAX West

Trine 4: The Nightmare Prince en Trine: Ultimate Collection komen op 8 oktober aan, maar Modus-games presenteren een aantal nieuwe gameplay van de aflevering op PAX West.

De Trine-serie keert terug naar de magie van 2.5D met Trine 4: The Nightmare Prince. De drie helden van de bestverkopende avonturenreeks zijn terug en gaan op zoek naar de onrustige jonge prins Selius.

Amadeus de Tovenaar, Pontius de Ridder en Zoya de Dief worden opnieuw samengevoegd op een spannende zoektocht door fantastische sprookjesachtige landschappen vol met gevaar.

Digitale vooraankopen gelanceerd op 27 augustus voor Trine 4: The Nightmare Prince en Trine: Ultimate Collection op PlayStation 4, Xbox One, Steam en GOG. Gebruikers die Trine: Ultimate Collection op PlayStation 4 in Amerika kopen, krijgen direct toegang tot Trine Enchanted Edition, Trine 2: Complete Story en Trine 3: The Artifacts of Power. Alle digitale pre-orders bevatten ook toegang vanaf de lanceringsdag tot het bonus-DLC-niveau Toby’s Dream.

Binnenkort meer informatie over digitale pre-aankopen voor Nintendo Switch.

Over Trine 4: The Nightmare Prince

Prins Selius lijdt aan intens donkere dromen en vanwege zijn magische talenten kunnen monsterlijke nachtmerries de realiteit binnendringen en de wakende wereld verwoesten. Amadeus, Pontius en Zoya moeten de getroffen prins vinden en de wanhopige situatie oplossen voordat de wereld wordt overspoeld door de schaduwen van de Nachtmerrie Prins.

Trine 4 bereikt nieuwe hoogten in de serie, waardoor fans en nieuwe spelers de meest complete gameplay-ervaring ooit hebben!

Belangrijkste kenmerken

  • Schitterende 2.5D-landschappen. Verken uniek ontworpen niveaus in prachtige, 2,5 dimensies, van adembenemende ruïnes en spookgraven tot rustige berkenbossen en bosbessenbossen.
  • Lokale en online multiplayer. Speel met maximaal 4 spelers online of in lokale coöp.
  • Boeiende verhalen. Volg het verhaal van een spookachtige prins terwijl je reist door magische sprookjesachtige landschappen bewoond door vriendelijke wezens, evenals een groot aantal nachtmerrieachtige vijanden.
  • Dynamische puzzels oplossen. Los puzzels op – alleen of met vrienden – met vuur, lucht, licht, magneten, elektriciteit en meer, met uitdagingen op maat van het aantal spelers.
  • Overvloedige skill trees. Ontgrendel vaardigheden en verbluffende nieuwe vaardigheden zoals het Dream Shield, Fairy Rope en Iron Ball.
  • Volledig vernieuwd vechtsysteem. Ervaar de eigen bloedstollende nachtmerries van de helden in eindgevechten met een verrijkt vechtsysteem met nieuwe uitdagingen en spannende actie!
  • Betoverende soundtrack. Geniet van een wonderlijke soundtrack met liedjes die elke nieuwe omgeving tot leven brengen.
Ad