Trine 4 – The Nightmare Prince – Gratis Demo in de eShop

Trine 4 – The Nightmare Prince – Gratis Demo in de eShop

Modus Games heeft op 14 februari 2020 een gratis demo voor Trine 4: The Nightmare Prince uitgebracht in de Noord-Amerikaanse Nintendo Switch eShop.

Dezelfde demo gaat ook naar Europa op 24 februari 2020. Om dit te vieren, heeft Trine 4 nu 35% korting en Trine: Ultimate Collection is 40% korting voor de hele week.

Trine 4-demo

Indus videogame-uitgever Modus Games heeft een gratis demo gelanceerd voor de nieuwste aflevering van de Trine-serie, Trine 4: The Nightmare Prince, die nu kan worden gedownload in de Nintendo eShop in Noord-Amerika. Een demo zal beschikbaar worden gemaakt voor Europese gebruikers op 24 februari en zal dezelfde inhoud bevatten als de Noord-Amerikaanse versie. Bovendien kunnen fans profiteren van een uitverkoop met de volledige versie van Trine 4 voor 35% korting en de Trine: Ultimate Collection voor 40% korting deze week.

Met de Trine 4-demo kunnen gebruikers als elk van onze drie helden spelen door hun respectieve introniveaus in de modus voor één speler te voltooien. De volledige versie van Trine 4 biedt ook coöp-multiplayer voor maximaal 4 spelers online, lokaal en via lokaal draadloos netwerk op de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Een triomfantelijke terugkeer naar 2.5D, Trine 4 bereikt nieuwe hoogten in de serie, waardoor fans en nieuwe spelers de meest complete gameplay-ervaring ooit krijgen.

Onze drie helden Amadeus de Tovenaar, Pontius de Ridder en Zoya de Dief worden op zoek gestuurd om de onrustige jonge Prins Selius terug te vinden. Ze gaan opnieuw samen op een spannende zoektocht door fantastische sprookjesachtige landschappen vol met gevaar.

Kenmerken van Trine 4: The Nightmare Prince:

  • Verfijnde 2.5D-gameplay door een levendige sprookjesachtige wereld
  • Gereviseerde gevechten waardoor ontmoetingen zich beter dan ooit voelen
  • Drie manieren om te spelen: Solo, Classic voor 3 spelers of de nieuwe onbeperkte modus voor 4 spelers
  • Spannende nieuwe heldenvaardigheden voor nieuwe mogelijkheden in gevechten en verkenning
  • Vertakkende vaardighedenbomen waarmee spelers helden naar wens kunnen aanpassen
  • Dynamische puzzels die veranderen om teams van verschillende grootte uit te dagen
  • Een ongelooflijk koppige, magisch onrustige prins

Trine 4: The Nightmare Prince is nu alleen beschikbaar en binnen de serie-omvattende Trine: Ultimate Collection, die ook Trine Enhanced Edition, Trine 2: Complete Story en Trine 3: The Artifacts of Power bevat.

Ad