Trine 4 – The Nightmare Prince: Gratis DLC uitgebracht door Modus Games

Trine 4 – The Nightmare Prince: Gratis DLC uitgebracht door Modus Games

Modus Games biedt gratis DLC voor het veelgeprezen platformavontuur Trine 4: The Nightmare Prince aan alle eigenaren.

Dit betekent dus zowel voor de zelfstandige titel als voor Trine: Ultimate Collection.

Het aanbod is nu live op alle consoles en pc’s en Toby’s Dream DLC blijft onbeperkt genieten.

Toby’s droom

Toby the dog, zoals eerder gezien in Trine-serie ontwikkelaar Frozenbyte’s Nine Parchments, heeft zijn eigen avontuur in Heatherwood Hall with the Three Heroes!

video

Om toegang te krijgen tot Toby’s Dream, moeten avonturiers de DLC downloaden van de online winkel voor uw platform en vervolgens het Prince’s Dream-niveau van Trine 4: The Nightmare Prince voltooien en Toby’s Dream vinden in de niveauselectiekaart.

Over Trine 4 – The Nightmare Prince

Ervaar de meest complete Trine ooit gemaakt!

De Trine-serie keert terug naar de magie van 2.5D met Trine 4: The Nightmare Prince! De drie helden van de bestverkopende avonturenreeks zijn terug en gaan op zoek naar de onrustige jonge prins Selius. Amadeus de Tovenaar, Pontius de Ridder en Zoya de Dief worden opnieuw samengevoegd op een spannende zoektocht door fantastische sprookjesachtige landschappen vol met gevaar.

Prins Selius lijdt aan intens donkere dromen en vanwege zijn magische talenten kunnen monsterlijke nachtmerries de realiteit in glippen en de wakende wereld verwoesten. Amadeus, Pontius en Zoya moeten de getroffen prins vinden en de wanhopige situatie oplossen voordat de wereld wordt overspoeld door de schaduwen van de Nachtmerrie Prins.

Trine 4 bereikt nieuwe hoogten in de serie, waardoor fans en nieuwe spelers de meest complete gameplay-ervaring ooit hebben!

Belangrijkste kenmerken

  • Schitterende 2.5D-landschappen. Verken uniek ontworpen niveaus in prachtige, 2,5 dimensies, van adembenemende ruïnes en spookgraven tot rustige berkenbossen en bosbessenbossen.
  • Lokale en online multiplayer. Speel met maximaal 4 spelers online of in lokale coöp.
  • Boeiende verhalen. Volg het verhaal van een spookachtige prins terwijl je reist door magische sprookjesachtige landschappen bewoond door vriendelijke wezens, evenals een groot aantal nachtmerrieachtige vijanden.
  • Dynamische puzzels oplossen. Los puzzels op – alleen of met vrienden – met vuur, lucht, licht, magneten, elektriciteit en meer, met uitdagingen op maat van het aantal spelers.
  • Overvloedige skill trees. Ontgrendel vaardigheden en verbluffende nieuwe vaardigheden zoals het Dream Shield, Fairy Rope en Iron Ball.
  • Volledig vernieuwd vechtsysteem. Ervaar de eigen bloedstollende nachtmerries van de helden in eindgevechten met een verrijkt vechtsysteem met nieuwe uitdagingen en spannende actie!
  • Betoverende soundtrack. Geniet van een wonderlijke soundtrack met liedjes die elke nieuwe omgeving tot leven brengen.