Trine 4: The Nightmare Prince Trailer

Trine 4: The Nightmare Prince Trailer

Het langverwachte volgende deel in de Trine-serie, getiteld Trine 4: The Nightmare Prince, is onthuld samen met een trailer die ons een glimp van game.

video
play-rounded-fill

Het is de bedoeling dat het ergens dit najaar verschijnt op de Nintendo Switch en ziet er visueel mooi uit, zoals de vorige games in de franchise.

The Nightmare Prince 

De volgende aflevering in de Trine-videogameserie, Trine 4: The Nightmare Prince, staat gepland voor een release ergens dit najaar en het komt terug met een 2.5D puzzelplatformspel dat de eerste twee titels definieerde! De game wordt ontwikkeld door Frozenbyte en wordt uitgegeven door Modus Games.

Na jaren van elkaar heeft de Astral Academy de hulp van de drie helden ingeroepen om Prins Selius te vinden, wiens intens donkere nachtmerries de realiteit beginnen in te gaan en de wakende wereld schade te berokkenen.

Ontmoet meer epische eindbaasgevechten dan ooit tevoren, los fascinerende puzzels op, ontgrendel nieuwe vaardigheden, verken weelderige, levendige landschappen en ervaar een angstaanjagend mooie nieuwe soundtrack van de componist van Trine 1-3. Bovendien, en voor de allereerste keer ooit, voegt Trine co-op voor vier spelers toe aan zijn lijst met functies.

Belangijkste kenmerken

Enkele belangrijke functies van het spel werden ook onthuld zoals:

  • Lokale en online multiplayer: speel met maximaal 4 spelers online of in lokale co-op.
  • Dynamische puzzels oplossen: los puzzels op – solo of met vrienden – met vuur, lucht, licht , magneten, elektriciteit en meer, met uitdagingen die zijn afgestemd op het aantal spelers.
  • Overtuigende vaardigheden: ontgrendel verschillende vaardigheden en verbluffende nieuwe vaardigheden.
  • Volledig vernieuwde vechtsysteem: ervaar de helden bloedstollende nachtmerries in gevechten met een verrijkt vechtsysteem met verse uitdagingen en spannende actie.

Naast het nieuws van de volgende titel zal Modus ook Trine: Ultimate Collection uitbrengen, die vol zit met bonusinhoud in de detailhandel en Trine: Enchanted Edition, Trine 2: Complete Story, Trine 3: The Artifacts of Power en Trine 4: The Nightmare Prince  zal komen op en zal zowel fysiek als digitaal beschikbaar zijn op PS4, Xbox One en pc.

Trine 4: The Nightmare Prince komt dit najaar naar PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Steam en pc.