Trine 4: The Nightmare Prince – Verhaal Trailer

Trine 4: The Nightmare Prince – Verhaal Trailer

Beroemde indie-uitgever Modus Games heeft een nieuwe verhaalgerichte trailer uitgebracht met details over wat er op het spel staat in de wereld van Trine 4: The Nightmare Prince, de puzzelplatformserie die op 8 oktober triomfantelijk terugkeert naar Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc .

video
play-rounded-fill

Over Trine 4: The Nightmare Prince – Story Trailer

Trine 4: The Nightmare Prince vindt series sterren Zoya de dief, Amadeus de tovenaar en Pontius de ridder herenigd om Prins Selius te vinden, een overijverige jeugd wiens wens om magie te hanteren het koninkrijk heeft omgeven met schimmige wezens buiten zijn controle. Het vermogen van Prins Selius om iemands krachtigste angsten te laten uitkomen, laat weinig tijd over voor het trio dat hem volgt om de vloek om te keren, terwijl de door dromen gevoede spreuken van de prins steeds gevaarlijker worden.

Trine 4: The Nightmare Prince speelt zich af in een charmant sprookjesachtig universum vol met wonderbaarlijke bezienswaardigheden en verwarrende puzzels, en brengt de fan-favoriete coöp-serie naar nieuwe hoogten. Gereviseerde gevechten en uitgebreide vaardighedenbomen helpen spelers net zo geïnvesteerd te worden in de actie als hun favoriete held, en de puzzels van het spel veranderen op basis van het aantal spelers in een groep om ervoor te zorgen dat verkenning net zo bevredigend aanvoelt als in een team van vier.

Trine 4: The Nightmare Prince zal beschikbaar zijn bij de lancering, zowel als een standalone game als binnen Trine Ultimate Collection, een serie-omvattende bundel die ook Trine Enchanted Edition, Trine 2: Complete Story en Trine 3: The Artifacts of Power bevat .

Preorder bonus

Digitale pre-aankopen zijn nu beschikbaar voor Trine 4: The Nightmare Prince en Trine: Ultimate Collection op PlayStation 4, Xbox One, Steam en GOG.

Gebruikers die Trine: Ultimate Collection op PlayStation 4 vooraf kopen, krijgen direct toegang tot Trine Enchanted Edition, Trine 2: Complete Story en Trine 3: The Artifacts of Power. Alle digitale pre-orders bevatten ook toegang vanaf de startdag tot het bonus-DLC-niveau Toby’s Dream.