Trine: Ultimate Collection komt Herfst 2019, Fysieke editie toegelicht

Trine: Ultimate Collection komt Herfst 2019, Fysieke editie toegelicht

Modus Games heeft aangekondigd dat Trine: Ultimate Collection in de herfst van 2019 digitaal en fysiek zou worden uitgebracht voor Nintendo Switch.

De verzameling bevat alle vier Trine-games in één bundel. Het fysieke pakket bevat ook extra goodies – zoals een wereldkaart en een digitaal kunstboek!

video
play-rounded-fill

Over Trine: Ultimate Collection

Na de aankondiging van een console-give-away om de 10-jarig jubileum van de Trine-serie te vieren, beantwoordde Modus Games aan consumentenverzoeken en kondigde met een nieuwe trailer aan dat de komende Trine: Ultimate Collection ook dit najaar op Nintendo Switch zal verschijnen naast de reeds aangekondigde platforms PlayStation 4 , Xbox One en pc.

Trine: Ultimate Collection bevat de eerste drie games van de franchise en de komende vierde tranche, Trine 4: The Nightmare Prince.

Verpakt met bonusinhoud in de detailhandel, bevat de bundel Trine Enchanted Edition, Trine 2: Complete Story, Trine 3: The Artifacts of Power en Trine 4: The Nightmare Prince. Digitale en fysieke preorderinformatie is hieronder te vinden, inclusief details over hoe je een pre-orderbonus kunt bemachtigen voor zowel Trine 4: The Nightmare Prince en Trine: Ultimate Collection.

Trine: Ultimate Collection in de detailhandel omvat:

  • Trine 1-4
  • Trine Series Original Soundtrack (downloadcode)
  • Trine 4 Digital Art Book (downloadcode)
  • Omkeerbare omslag van de collector
  • Fysieke driehoek 4 Wereldkaart
  • Pre-order bonus: Pre-order Trine: Ultimate Collection nu om een ​​Trine 4 Cloth Poster en bonus in-game content te krijgen