Trollhunters Defenders Of Arcadia aangekondigd

Trollhunters Defenders Of Arcadia aangekondigd

Bandai Namco, Outright Games en Universal Games hebben Trollhunters Defenders of Arcadia voor Nintendo Switch aangekondigd.

De game, ontwikkeld door WayForward, wordt uitgebracht op 25 september 2020.

video
play-rounded-fill

Over Trollhunters Defenders Of Arcadia

BANDAI NAMCO Entertainment Europe, Outright Games en Universal Games en Digital Platforms zijn verheugd om de aanstaande release te onthullen van een gloednieuw videospel, DreamWorks Trollhunters Defenders of Arcadia die naar Nintendo Switch ™, Playstation® 4, Xbox One en PC Digital komt op 25 september 2020.

Geïnspireerd door de hit Dreamworks Animation en Netflix Emmy-winnende series van Academy Award®-winnende filmmaker Guillermo del Toro en ontwikkeld door productieve game-ontwikkelaar Wayforward, zal deze nieuwe platformactie-avonturenspel deze zomer uitkomen met een all-star stem cast met origineel talent uit de show Emile Hirsch, Charlie Saxton en David Bradley.

De trales van Tales of Arcadia van Dreamworks Animation bestaat uit Trollhunters, 3Below en de langverwachte nieuwe serie Wizards, die later dit jaar op Netflix wordt gelanceerd. De trilogie concentreert zich op de ogenschijnlijk gewone stad Arcadia Oaks die toevallig in het midden ligt van magische en mystieke lijnen die het tot een knooppunt maken van vele veldslagen tussen buitenaardse wezens, waaronder trollen, aliens en tovenaars. De nieuwe game, DreamWorks Trollhunters Defenders of Arcadia, vertelt een gloednieuw verhaal dat zich afspeelt tussen de verschillende werelden uit de drie series en fungeert als een verhalende beat die de trilogie verenigt.

“DreamWorks Trollhunters: Defender of Arcadia neemt spelers mee op een intrigerend en authentiek nieuw avontuur dat de belangrijkste pijlers van de serie van vriendschap, loyaliteit en fantasie laat zien”, zegt Jim Molinets, SVP van Productie, Universal Games en Digital Platforms. “Het spel bouwt voort op het gedurfde en creatieve verhaal waar fans al jaren enthousiast over zijn en brengt de levendige wereld van Arcadia Oaks op leuke en verrassende manieren tot leven.”

“We zijn enorm vereerd om op zo’n integrale manier bij de franchise betrokken te zijn”, zegt Terry Malham, CEO van Outright Games. “De Tales of Arcadia-trilogie onderscheidt zich in de wereld van streaming content, van het ongelooflijke talent dat erbij betrokken is tot de breedte van de content in de serie. Om onze game hier deel van uit te laten maken en samen te werken met een ontwikkelaar die zo bekend is als Wayforward om het allemaal samen te brengen, is een droom die uitkomt voor ons. ”

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

 • All-Star Voice Talent – Met geheel nieuwe inhoud die voor de game is opgenomen van de sterren van de Netflix-serie, waaronder:
  • Emile Hirsch als Jim Lake Jr.
  • David Bradley als Merlin
  • Charlie Saxton als Toby
  • Lexi Medrano als Claire
 • Een origineel verhaal – Spring in de wereld van Trollhunters als Jim Lake Jr. en bereid je voor om de Time-pocalypse te stoppen
 • Ontmoet bekende gezichten – Reis door unieke werelden als favoriete personages uit de hitserie
 • Word de held van Arcadia – Verhoog het pantser en de vaardigheden om krachtiger dan ooit te worden en krijg een helpende hand van geliefde personages in de lokale coöpmodus

DreamWorks Trollhunters Defenders of Arcadia wordt op 25 september 2020 gelanceerd voor Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en PC Digital. Het laatste deel van de Tales of Arcadia-trilogie, Wizards, wordt later dit jaar uitgezonden op Netflix.