Trombone Champ 1.24A-update: nieuwe nummers, bedieningselementen en ondersteuning voor de Koreaanse taal

Trombone Champ 1.24A-update: nieuwe nummers, bedieningselementen en ondersteuning voor de Koreaanse taal

Samenvatting:

De nieuwste update voor Trombone Champ, versie 1.24A, luidt een golf van opwinding in voor gamers op de Nintendo Switch. We onderzoeken de toevoeging van twee spannende nummers, Night on Bald Mountain en Arirang, verbeterde besturingsopties, Koreaanse taalondersteuning, gameplay-verbeteringen en bugfixes. Ga met ons mee terwijl we ons verdiepen in de wereld van de toewijding van Trombone Champ en Holy Wow Studios om een ​​uitzonderlijke game-ervaring te bieden.


Trombone Champ 1.24A-update

Ondersteuning voor Koreaans

Koreaanse taalliefhebbers, verheug je! Trombone Champ biedt nu volledige Koreaanse taalondersteuning. Spelers kunnen eenvoudig overschakelen naar de taal van hun voorkeur in het instellingenmenu, wat een meeslepende ervaring garandeert. Als je niet handmatig een taal hebt geselecteerd, past de game zich aan de taal van je Nintendo Switch-systeem aan.

Tracks toegevoegd

Versie 1.24A introduceert twee opmerkelijke nummers. Ten eerste hebben we het tijdloze klassieke meesterwerk, Night on Bald Mountain. Ervaar de spanning van deze iconische compositie terwijl je Trombone Champ speelt. Dompel jezelf bovendien onder in de Koreaanse cultuur met het beroemde volkslied Arirang. Deze nummers voegen diepte en diversiteit toe aan je muzikale reis.

Nieuwe besturingsopties

Trombone Champ biedt in deze update innovatieve besturingsopties. Je kunt de Joy-Con nu van links naar rechts kantelen, wat een unieke en boeiende manier biedt om door het spel te navigeren. Bovendien is voor joystickliefhebbers nu de absolute stickpositie beschikbaar, wat een uitdagende en toch nauwkeurige game-ervaring biedt. Gebruikers van Pro Controller zullen deze toevoeging vooral op prijs stellen.

Verbeteringen

Ze komt de berg rond

Het niveau She’ll Be Coming Round the Mountain is aangepast om de speelbaarheid en intuïtiviteit te verbeteren. Maak je klaar voor een verbeterde game-ervaring in dit spannende level.

Het stroomlijnen van de controlecode

Voor spelers die met Joy-Con-connectiviteitsproblemen kampen, kun je proberen de trillingen van de controller uit te schakelen. Dit kan deze problemen vaak oplossen. Holy Wow Studios streeft ernaar een soepele gameplay-ervaring voor alle spelers te garanderen.

Logische aanpassingen in de game

Om aan te sluiten bij recente updates voor de pc-versie, is de scrollpositie van de track verfijnd voor meer nauwkeurigheid. Met deze aanpassingen wordt je gameplay nog meeslepender.

Prestatieoptimalisaties

Nummers waarop songteksten worden weergegeven, hebben prestatie-optimalisaties ondergaan, waardoor een naadloze game-ervaring wordt gegarandeerd terwijl je meezingt met je favoriete nummers.

Bugfixes

Een vervelende bug die ervoor zorgde dat het spel terugkeerde naar het Engels als de gebruiker handmatig Vereenvoudigd Chinees had geselecteerd, is geplet. Geniet van ononderbroken gameplay in de taal van jouw voorkeur.

Conclusie

Terwijl Trombone Champ met elke update evolueert, is versie 1.24A een bewijs van de toewijding van Holy Wow Studios om de game-ervaring te verbeteren. Met nieuwe tracks, besturingsopties, taalondersteuning en verschillende verbeteringen kunnen spelers uitkijken naar een meeslepende en plezierige tijd op hun Nintendo Switch.

Veelgestelde vragen
  • Vraag 1: Hoe verander ik de taal naar Koreaans in Trombone Champ versie 1.24A?
    • A1: U kunt de Koreaanse taal handmatig selecteren in het instellingenmenu. Als je geen taal hebt gekozen, wordt de game afgestemd op de taal van je Nintendo Switch-systeem.
  • Vraag 2: Kan ik Trombone Champ spelen met de Pro Controller en de nieuwe joystickopties gebruiken?
    • A2: Ja, de nieuwe update introduceert de absolute stickpositie en biedt een nauwkeurige game-ervaring voor Pro Controller-gebruikers.
  • Q3: Zijn er meer updates gepland voor Trombone Champ van Holy Wow Studios?
    • A3: Ja, Holy Wow Studios blijft zich inzetten voor het leveren van aanvullende inhoud, besturingsopties, verbeteringen en oplossingen in de toekomst. Blijf ons volgen voor spannende ontwikkelingen!
  • Vraag 4: Is het niveau Ze komt rond de berg eenvoudiger geworden in deze update?
    • A4: Ja, er zijn aanpassingen gedaan om de speelbaarheid en intuïtiviteit in het She’ll Be Coming Round the Mountain-level te verbeteren.
  • Vraag 5: Wat moet ik doen als ik na de update verbindingsproblemen met de Joy-Con ondervind?
    • A5: Probeer het trillen van de controller uit te schakelen. Dit kan helpen bij het oplossen van verbindingsproblemen met de Joy-Con. Holy Wow Studios doet er alles aan om dergelijke problemen aan te pakken voor een soepelere game-ervaring.