Trombone Champ 1.26A Update: dans op nieuwe melodieën en verbeterde gameplay

Trombone Champ 1.26A Update: dans op nieuwe melodieën en verbeterde gameplay

Samenvatting:

De update voor Trombone Champ versie 1.26A is er en brengt spannende veranderingen in je game-ervaring. Ontdek twee nieuwe nummers, Habanera en Trombone Skyze (Nasty Mix), en groove op de beat met handmatige dansbediening. Duik in de verbeterde multiplayer-modus, verbeterde beelden en meer. Laten we samen de wereld van Trombone Champ verkennen!


Trombone Champ 1.26A-update

De gamingwereld bruist van opwinding nu Holy Wow Studios de nieuwste update voor Trombone Champ uitbrengt – versie 1.26A. Deze update belooft een muziek- en game-ervaring als geen ander. In dit artikel gaan we dieper in op de patch-opmerkingen en belichten we nieuwe functies, verbeteringen en alles wat je moet weten over deze fantastische update.

Nieuwe dingen

Op het gebied van Trombone Champ zijn nieuwe nummers altijd een reden om te vieren. Met versie 1.26A worden we getrakteerd op twee nieuwe nummers: Habanera (van Carmen) en Trombone Skyze (Nasty Mix). Habanera biedt een aangename ervaring van gemiddelde moeilijkheidsgraad, terwijl Trombone Skyze (Nasty Mix) een uitdaging biedt voor de doorgewinterde spelers.

Handmatige dansbediening

Een van de meest opwindende toevoegingen in deze update is de optie om handmatig te dansen met kantelbediening. Dit betekent dat wanneer je deze functie inschakelt, het naar links en rechts kantelen van je apparaat ervoor zorgt dat je personage overeenkomstig danst. Het is een gamechanger die een dynamisch element aan de gameplay toevoegt.

Verbeteringen/wijzigingen

De ontwikkelaars hebben hard gewerkt aan het verbeteren van de algehele game-ervaring in Trombone Champ. Laten we enkele belangrijke verbeteringen en wijzigingen eens nader bekijken:

Comboteller-upgrade

De kleine comboteller naast je cursor heeft een upgrade gekregen. Nu telt het op tot voorbij de tien, zodat je altijd je huidige combo kunt zien. Hoewel de grote toonbank die bij de Perfecto! / Vervelend! / etc tekst is nog steeds maximaal 10x, deze verandering helpt spelers hun prestaties beter bij te houden.

Zichtbaarheid voor meerdere spelers

In de multiplayer-modus is het nu veel gemakkelijker om de cursor en de individuele score van elke speler te zien. Deze verbetering bevordert een gezonde concurrentie en stelt je in staat je tegenstanders nauwlettend in de gaten te houden.

Herkalibratie van het aftellen

Spelers kunnen nu de cursor verplaatsen en opnieuw kalibreren tijdens het aftellen dat verschijnt bij het hervatten van de pauze. Deze kleine maar belangrijke verandering zorgt voor meer controle en flexibiliteit tijdens het spelen.

Visuele verbeteringen

Het kleine explosie-effect dat verschijnt wanneer een noot is afgelopen, ziet er nu veel beter uit, waardoor de algehele visuele ervaring wordt verbeterd. Nootlijnen zijn ook beter zichtbaar in de vrije improvisatiemodus, waardoor het gemakkelijker wordt om melodieën te spelen en de juiste noten te raken.

Lokalisatieverbeteringen

Voor onze wereldwijde gemeenschap zijn veel vertalingen bijgewerkt, verbeterd of gerepareerd, met aanzienlijke verbeteringen in het Duits en Frans. Dit zorgt ervoor dat spelers uit verschillende regio’s optimaal van het spel kunnen genieten.

Flexibiliteit in bedieningsmodus

Als je besluit de besturingsmodus te wijzigen tijdens het pauzescherm tijdens het spelen, slaat de update nu je instellingenbestand opnieuw op wanneer je het spel verlaat. Deze kleine maar doordachte verandering stroomlijnt de game-ervaring.

Conclusie

Concluderend: de Trombone Champ versie 1.26A-update is een heerlijke mix van muzikaliteit en gaming-innovatie. Met twee nieuwe nummers, handmatige dansbediening en een hele reeks verbeteringen staan ​​spelers een spannend avontuur te wachten. Duik in de wereld van Trombone Champ en dans op het ritme van je eigen hoorn.

Veelgestelde vragen
 • 1. Wat zijn de nieuwe nummers in deze update?
  • Deze update introduceert twee nieuwe nummers: Habanera (van Carmen) en Trombone Skyze (Nasty Mix). Habanera biedt een gemiddelde moeilijkheidsgraad, terwijl Trombone Skyze (Nasty Mix) een uitdagender nummer is.
 • 2. Hoe werken de handmatige dansbedieningen?
  • Als handmatige dansbediening is ingeschakeld, laat het naar links en rechts kantelen van je apparaat je personage overeenkomstig dansen, waardoor een dynamisch element aan de gameplay wordt toegevoegd.
 • 3. Welke verbeteringen zijn er aangebracht aan de comboteller?
  • De comboteller naast je cursor telt nu tot voorbij de tien, zodat je altijd je huidige combo kunt zien, ook al staat de grote teller op maximaal 10x.
 • 4. Hoe is de multiplayer-ervaring verbeterd?
  • Het is nu gemakkelijker om de cursor en de individuele score van elke speler te zien in de multiplayer-modus, waardoor de concurrentie en betrokkenheid worden vergroot.
 • 5. Zijn er lokalisatieverbeteringen in deze update?
  • Ja, veel vertalingen zijn bijgewerkt, verbeterd of gerepareerd, met opmerkelijke verbeteringen in het Duits en Frans, waardoor het spel toegankelijker is geworden voor spelers over de hele wereld.