Trombone Champ Update 1.22A: nieuwe nummers, tromboneworkshop en meer

Trombone Champ Update 1.22A: nieuwe nummers, tromboneworkshop en meer

Samenvatting:

De nieuwste Trombone Champ-update, versie 1.22A, brengt spannende toevoegingen, waaronder nieuwe nummers, Braziliaans-Portugese ondersteuning en de Trombone Workshop. Spelers kunnen nu hun trombones aanpassen, genieten van soepelere bediening en profiteren van verschillende bugfixes en verbeteringen. Dit artikel gaat dieper in op de details van deze update en geeft hints over wat er gaat gebeuren in de wereld van Trombone Champ.


Trombone Champ-update 1.22A

De wereld van Trombone Champ is zojuist nog melodieuzer geworden met de release van updateversie 1.22A. In dit uitgebreide overzicht verkennen we de opwindende nieuwe functies en verbeteringen waar spelers nu van kunnen genieten. Van nieuwe nummers tot aanpassingsopties en soepelere bediening: er valt veel te ontdekken.

Nieuwe nummers: House of the Rising Sun en Hino Nacional Brasileiro!

Een van de meest verwachte aspecten van deze update is de toevoeging van twee nieuwe nummers: House of the Rising Sun en Hino Nacional Brasileiro! Deze boeiende nummers breiden het muzikale repertoire in Trombone Champ uit en bieden spelers een nieuwe auditieve ervaring terwijl ze de uitdaging aangaan uitdagingen van het spel.

Braziliaans-Portugese ondersteuning

Voor onze Portugeessprekende spelers hebben we fantastisch nieuws. Trombone Champ biedt nu ondersteuning voor Braziliaans Portugees. Als je eerder een andere taal hebt geselecteerd in het instellingenmenu, kun je handmatig overschakelen naar Portugees. Als je Nintendo Switch echter is ingesteld op Braziliaans Portugees, wordt de game automatisch in deze taal gestart. Deze update zorgt voor een meeslependere game-ervaring voor ons Portugeessprekende publiek.

Toegang tot tromboneworkshop

Het ontgrendelen van de Trombone Workshop is nu mogelijk nadat je het spel hebt uitgespeeld. Met deze opwindende toevoeging kunnen spelers hun trombones aanpassen, waardoor ze een uniek voordeel krijgen op hun muzikale reis. Personaliseer je instrument en laat je stijl zien terwijl je Trombone Champ verovert.

Beheer opties voor vloeiend maken

We begrijpen dat besturingsvoorkeuren van speler tot speler kunnen verschillen. Als reactie daarop hebben we de mogelijkheid geïntroduceerd om de afvlakking voor elk type besturing aan te passen. Deze verbetering belooft een soepelere game-ervaring en we streven ernaar de besturingsopties en verbeteringen in toekomstige updates verder uit te breiden. Uw feedback is belangrijk, en we doen er alles aan om uw trombonespelervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Bugfixes en verbeteringen

In ons streven naar perfectie hebben we in deze update verschillende problemen aangepakt. Kaarten worden nu weergegeven met de juiste holografische rand, karakters verschijnen zoals bedoeld in de vrije improvisatiemodus en de overgang van de aftiteling naar het startscherm verloopt naadloos. We hebben ook verschillende kleine aanpassingen en bugfixes doorgevoerd om een ​​soepele gameplay te garanderen, zelfs als je een liefhebber bent van het stampen van knoppen.

Aankomende updates

Voor onze toegewijde fans is er nog meer goed nieuws in het verschiet. Er is al een nieuwe update in de maak, die nog meer inhoud, extra besturingsinstellingen, de mogelijkheid om kaarten te verfraaien, verdere verbeteringen en bugfixes belooft. Houd de aankondigingen in de gaten, want we laten het je weten wanneer deze spannende update live gaat.

Uw trombone aanpassen

De Trombone Workshop is niet alleen een plek om uw gepersonaliseerde trombone te bewonderen; het is een kans om jouw unieke stijl tot uitdrukking te brengen. Duik in de wereld van maatwerk en maak uw instrument echt van u. Van kleurenschema’s tot ingewikkelde details, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Holografische randcorrectie voor kaart

Neem afscheid van het tonen van inconsistenties. Met deze update hebben kaarten nu de juiste holografische rand, waardoor de visuele aantrekkingskracht van uw collectie wordt vergroot.

De gratis improvisatiemodus is een favoriet onder liefhebbers van Trombone Champ. Nu verschijnen de personages zoals ze zouden moeten, zodat je elke keer dat je speelt, verzekerd bent van een meeslepende en plezierige jamsessie.

Conclusie

In Trombone Champ Update 1.22A hebben zowel muziek- als gameliefhebbers reden tot feest. Met nieuwe nummers, ondersteuning voor Braziliaans-Portugees en de Trombone Workshop wordt het spel nog boeiender. Soepele bediening en bugfixes verbeteren de algehele ervaring, en er is nog meer opwinding aan de horizon met aankomende updates. Duik in de wereld van Trombone Champ en laat je muzikale reis beginnen.

Veelgestelde vragen:
  • 1. Hoe krijg ik toegang tot de tromboneworkshop in Trombone Champ?
    • Om toegang te krijgen tot de Trombone Workshop moet je het spel verslaan. Zodra je deze mijlpaal hebt bereikt, vind je de workshop in het personageselectiescherm, waar je je trombone naar hartenlust kunt aanpassen.
  • 2. Wat zijn de nieuwe tracks die zijn toegevoegd in update 1.22A?
    • Update 1.22A introduceert twee nieuwe nummers: House of the Rising Sun en Hino Nacional Brasileiro! Deze frisse nummers voegen meer muzikale diversiteit toe aan je Trombone Champ-ervaring.
  • 3. Hoe schakel ik in het spel over naar de Braziliaans-Portugese taal?
    • Als u wilt overschakelen naar Braziliaans Portugees, kunt u dit handmatig doen als u eerder een andere taal heeft geselecteerd in het instellingenmenu. Als je Nintendo Switch echter is ingesteld op Braziliaans Portugees, wordt de game voor je gemak automatisch in deze taal gestart.
  • 4. Kan ik mijn trombone aanpassen in de update?
    • Absoluut! In de Trombone Workshop, toegankelijk nadat je het spel hebt uitgespeeld, kun je je trombone aanpassen. Geef uitdrukking aan uw stijl en individualiteit door uw instrument te personaliseren en op te vallen in de wereld van Trombone Champ.
  • 5. Wanneer kunnen we de volgende Trombone Champ-update verwachten?
    • Hoewel we geen exacte datum kunnen delen, werken we actief aan de volgende update, die nog meer inhoud, bedieningsinstellingen en verbeteringen belooft. Houd onze aankondigingen in de gaten en we laten u weten wanneer deze live gaat. Je Trombone Champ-reis is nog lang niet voorbij!