Trombone Champ versie 1.23A-update: nieuwe nummers, Engoldenate-kaarten en meer

Trombone Champ versie 1.23A-update: nieuwe nummers, Engoldenate-kaarten en meer

Samenvatting:

Holy Wow Studios keert terug met een spannende update voor Trombone Champ op Nintendo Switch, gemarkeerd als versie 1.23A. Deze update introduceert twee nieuwe, boeiende nummers, taalondersteuning en een intrigerende gouden functie voor kaarten. Bovendien kunnen spelers genieten van humoristische feiten op het laadscherm en verbeterde in-game logica. Ga met ons mee terwijl we ons verdiepen in de details van dit muzikale avontuur en ontdek de verbeteringen die je te wachten staan ​​in Trombone Champ versie 1.23A.


Trombone Champ versie 1.23A-update

Holy Wow Studios heeft opnieuw een gevoelige snaar geraakt bij Trombone Champ-enthousiastelingen met de uitrol van een opmerkelijke update, versie 1.23A. Deze update voegt een mengeling van opwindende functies toe aan de Nintendo Switch-versie van het spel, waaronder de toevoeging van twee melodieuze nummers, ondersteuning voor zowel vereenvoudigde als traditionele Chinese talen, en een interessant kaartverbeteringssysteem genaamd engoldenation. In dit artikel gaan we dieper in op de nieuwste veranderingen en verbeteringen die uw Trombone Champ-ervaring naar een hoger niveau zullen tillen.

Twee nieuwe nummers

De hartslag van elke op muziek gebaseerde game ligt in de soundtrack, en Holy Wow Studios begrijpt dit perfect. In versie 1.23A worden spelers getrakteerd op het tijdloze Amerikaanse volkslied She’ll Be Coming Round the Mountain en het suggestieve Chinese volkslied Jasmine Flower (Mo Li Hua). Deze nummers verrijken niet alleen de muzikale bibliotheek van de game, maar voegen ook een heerlijke culturele dimensie toe.

Taalondersteuning

Holy Wow Studios heeft ook zijn spelersbasis uitgebreid door ondersteuning voor zowel Vereenvoudigd Chinees als Traditioneel Chinees op te nemen. Spelers kunnen nu genieten van Trombone Champ in de taal van hun voorkeur. Als je eerder een taal hebt ingesteld in de spelinstellingen, vergeet dan niet deze handmatig aan te passen. Voor degenen die nog geen taal hebben gekozen: de game past zich aan de systeemtaal van je Nintendo Switch aan.

Engoldenate-kaartenfunctie

Een van de meest intrigerende toevoegingen aan Trombone Champ in deze update is de gouden functie voor kaarten. Als u 15 of meer exemplaren van een kaart bezit, kunt u deze een gouden tintje geven. Deze functie weerspiegelt de functionaliteit van de pc-versie, maar met een paar subtiele verschillen. In tegenstelling tot de pc-versie hoeven spelers op de Nintendo Switch het spel niet te voltooien om kaarten te verfraaien. Bovendien zijn de waarden van kaarten verfijnd, waardoor een nieuwe dynamiek ontstaat om te verkennen.

Schermhumor laden

Als je hebt genoten van de eigenzinnige feiten op het laadscherm in Trombone Champ, dan staat je iets lekkers te wachten. Versie 1.23A voegt nog meer humor toe aan de mix. Verrassend genoeg hebben er altijd 25 feiten in de spelcode gestaan, maar een kleine bug zorgde ervoor dat het spel terugging naar het eerste feit na nummer 14. Maak je klaar om je een weg te banen door de laadschermen.

Logische aanpassingen in de game

Holy Wow Studios heeft de in-game logica aanzienlijk aangepast en afgestemd op recente updates voor de pc-versie. Met name zijn dia’s vergevingsgezinder geworden in termen van puntwaarden. Deze veranderingen verbeteren de gameplay-ervaring, waardoor deze leuker en evenwichtiger wordt voor spelers.

Bugfixes

Geen enkele update is compleet zonder bugfixes, en versie 1.23A stelt niet teleur. Een probleem met betrekking tot het veranderen van besturingstypes tijdens het spelen, dat af en toe tot vreemd menugedrag leidde, is opgelost. De update bevat ook verspreide oplossingen voor gelokaliseerde taalproblemen in het Frans, Japans en andere talen. Bovendien zijn kleine problemen met betrekking tot instellingen bij het schakelen tussen opslagplaatsen opgelost, waardoor een soepelere gameplay-ervaring wordt gegarandeerd.

 • Problemen met het controletype
  • Spelers die tijdens het spelen van het spel problemen met de besturing hebben ondervonden, zullen troost vinden in dit gedeelte, waar we de verbeteringen en oplossingen analyseren die zijn aangebracht om een ​​naadloze game-ervaring te garanderen.
 • Taalcorrecties
  • Een nadere blik op de oplossingen die zijn geïmplementeerd voor taalgerelateerde problemen in de game, vooral in het Frans, Japans en andere talen.
Conclusie

Trombone Champ’s versie 1.23A-update biedt een scala aan nieuwe inhoud, gameplay-verbeteringen en bugfixes die de algehele game-ervaring verrijken. Met nieuwe nummers, taalondersteuning en de boeiende engoldenate-functie kunnen spelers een nog leukere muzikale reis verwachten.

Veelgestelde vragen
 • 1. Hoe krijg ik toegang tot de nieuwe nummers in de versie 1.23A-update van Trombone Champ?
  • Om toegang te krijgen tot de nieuwe tracks, update je eenvoudigweg je game naar versie 1.23A. Eenmaal bijgewerkt, zul je de nieuwe nummers, She’ll Be Coming Round the Mountain en Jasmine Flower (Mo Li Hua), vinden die beschikbaar zijn om te spelen in Trombone Champ.
 • 2. Wat is het doel van het verfraaien van kaarten en hoe werkt het op de Nintendo Switch?
  • Het verzilveren van kaarten is een unieke functie waarmee je je kaarten kunt verbeteren als je er 15 of meer exemplaren van hebt. Op de Nintendo Switch is deze functie aangepast van de pc-versie, maar met enkele verschillen. In tegenstelling tot de pc-versie hoef je het spel niet te voltooien om kaarten op de Nintendo Switch te vergulden. De waarden van kaarten zijn ook enigszins aangepast, wat een frisse gameplay-ervaring biedt.
 • 3. Zijn er significante wijzigingen in de puntwaarden voor dia’s in deze update?
  • Ja, in versie 1.23A zijn er aanpassingen geweest aan de puntwaarden van dia’s. Deze wijzigingen zijn aangebracht om de balans en het spelplezier te verbeteren. In het artikel gaan we dieper in op de details van deze wijzigingen.
 • 4. Wat zijn de verbeteringen in de in-game logica en hoe beïnvloeden deze de gameplay?
  • De update omvat aanpassingen aan de in-game logica, waardoor deze wordt afgestemd op recente updates voor de pc-versie. Met name zijn dia’s vergevingsgezinder geworden in termen van puntwaarden. Deze verbeteringen verbeteren de gameplay door een evenwichtigere ervaring te bieden.
 • 5. Zijn alle problemen met het besturingstype opgelost in deze update?
  • Ja, de update verhelpt problemen met het besturingstype die spelers mogelijk tegenkwamen tijdens het spelen. We onderzoeken de oplossingen en verbeteringen die zijn aangebracht om een ​​soepelere game-ervaring te garanderen.