Tropico 6 komt op 6 November

Tropico 6 komt op 6 November

Tijdens de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase maakten Nintendo en Kalypso Media de lanceringsdatum bekend voor Tropico 6 op Nintendo Switch.

Fans van de Tropico-serie kunnen nu onderweg genieten van de zesde aflevering wanneer deze op 6 november wordt uitgebracht voor Nintendo Switch. De Nintendo Switch-versie bevat alle basisinhoud en gratis updates van de game, evenals enkele nieuwe toevoegingen, zoals een nieuw paleisontwerp en andere aanpassingsmogelijkheden.

video

Over Tropico 6

De Tropico 6 – Nintendo Switch ™ Edition bevat een exclusief paleisontwerp, de fascinerende flamingovijver, iets waar elke dictator naar hunkert om indruk te maken op zijn naburige staten en een toeristisch kostuum voor El Prez om optimaal te genieten van die warme Caribische nachten.

Kenmerken:

  • Speel voor het eerst in de serie op grote archipels. Beheer meerdere eilanden tegelijkertijd en pas je aan aan verschillende nieuwe uitdagingen.
  • Stuur je agenten op invallen naar vreemde landen om wereldwonderen en monumenten te stelen en ze aan je verzameling toe te voegen.
  • Bouw bruggen, bouw tunnels en vervoer je inwoners en toeristen in taxi’s, bussen en kabelbanen. Tropico 6 biedt volledig nieuwe transport- en infrastructuurmogelijkheden.
  • Pas het uiterlijk van je paleis naar believen aan en kies uit verschillende extra’s.
  • Tropico 6 bevat een herzien onderzoekssysteem dat zich richt op de politieke aspecten van het zijn van de grootste dictator ter wereld.
  • Verkiezingstoespraken zijn terug! Spreek de mensen aan en doe beloften die u onmogelijk kunt nakomen.

In tijden van politieke onrust en sociale onrust roepen de mensen visionaire leiders op, die het lot van hun land met vooruitziende blik en vindingrijkheid zullen bepalen. Bewijs jezelf nogmaals als een gevreesde dictator of vredelievende staatsman op de eilandstaat Tropico en geef vorm aan het lot van je natie door middel van vier verschillende tijdperken. Ga voor nieuwe uitdagingen op het internationale toneel en houd altijd de behoeften van uw mensen in gedachten.

Beheer voor het eerst in de serie uitgestrekte archipels, bouw bruggen om je eilanden met elkaar te verbinden en gebruik nieuwe transportmiddelen en infrastructuur. Stuur je Tropicans op invallen om de wonderen van de wereld te stelen, inclusief het Vrijheidsbeeld en de Eiffeltoren. Pas uw paleis naar believen aan en geef verkiezingstoespraken vanaf uw balkon om de gunst van uw onderdanen te winnen.

Ad