Trover Saves The Universe – Launch Trailer

Trover Saves The Universe – Launch Trailer

Trover Save The Universe is onlangs uitgebracht op Nintendo Switch. Om de gelegenheid te vieren, heeft Nintendo een lanceringstrailer voor de game uitgebracht die zijn gameplay en enkele van zijn beoordelingen laat zien. De trailer herinnert ons er ook aan dat de Nintendo Switch-versie alle eerder uitgebrachte DLC voor de game bevat.

Over Trover Saves The Universe

Je honden zijn herkend door een snavelige gek die ze in zijn ooggaten propte en hun levensessentie gebruikt om het universum te vernietigen. Je werkt samen met Trover, een klein paars ooggatmonster dat geen grote fan is van werken of in de positie worden gebracht om het universum te moeten redden.

Alleen jij en Trover kunnen alles redden in dit bizarre komedie-avontuur vol met gevechten, platformen, puzzels en moreel twijfelachtige keuzes – gemaakt door Justin Roiland!

  • Controleer de bewegingen van Trover, maar niet zijn mond. Hij heeft veel te zeggen over wat er gaande is in de game.
  • Reis door de kosmos om een ​​verscheidenheid aan rare buitenaardse planeten en personages met grote persoonlijkheden te ervaren.
  • Upgrade Trover EN JEZELF met nieuwe vaardigheden terwijl je lastige situaties ontwijkt.
  • BONUS! Trover voor Nintendo Switch bevat extra inhoud die eerder is uitgebracht als DLC:
  • JOPO MODE: een nieuwe manier om te spelen!
  • BELANGRIJKE COSMISCHE JOBS: Verken Trover’s werkplek om collega’s te helpen, ernstige schade te voorkomen en originele komische schetsen van Justin Roiland te ontgrendelen.
Ad