Truberbrook Launch Trailer

Truberbrook Launch Trailer

Headup Games heeft een nieuwe launch-trailer uitgebracht voor Truberbrook, de beste Duitse game bij German Video Game Awards 2019.

video

Over Trüberbrook

Nadat Trüberbrook vorige week de meest prestigieuze prijs van de Duitse spelindustrie ontving – “Beste Duitse spel” bij de Duitse Video Game Awards – komt het sfeervolle scifi-mysterie-avonturenspel naar consoles.

Geniet van het handgemaakte landschap van Trüberbrook op je Nintendo Switch, PlayStation®4 of Xbox One en dompel je onder in een avontuurlijke vakantie in een parallel universum uit de jaren 60!

Trüberbrook is al verkrijgbaar voor 29,99 € / 29,99 USD / 24,99 GBP in de Nintendo eShop, Microsoft Store en PlayStation®Store (EU / VS). PC-, Mac- en Linux-spelers kunnen het spel kopen op Steam of GOG.

De console launch trailer geeft je de laatste stukjes informatie die je nodig hebt voor je ontspannende reis naar Trüberbrook. Bovendien krijgt u een idee van de abnormale gebeurtenissen die zullen plaatsvinden in het kleine Duitse kuuroord.

Als je een van de fysieke retail-boxen voor PS4 of Nintendo Switch verkiest: ze zijn ook vandaag verkrijgbaar bij je favoriete games-dealer en bevatten een 24-pagina lange reisgids!

Ad