TT Isle of Man 2 – Julien Toniutti Interview

TT Isle of Man 2 – Julien Toniutti Interview

BigBen en KT Racing deelden een interview met Julien Toniutti, de beroemde motorrijder in de echte wereld.

Toniutti werkte samen met het TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 productieteam om een ​​hyperrealistische ervaring van de game te bieden.

video
play-rounded-fill

Met de releasedatum voor TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 nadert in sprongen en grenzen, KT Racing en BIGBEN zijn verheugd om een ​​exclusief interview te delen met Julien Toniutti, de beroemde motorrijder die zich heeft onderscheiden in vele prestigieuze races. Hij heeft momenteel het Franse circuitrecord voor de Isle of Man TT.

Over Julien Toniutti

Julien Toniutti heeft de krachten gebundeld met het productieteam van de titel, zijn ervaringen en emoties gedeeld met de ontwikkelaars om een ​​hyperrealistische simulatie te bieden en elk aspect van het rijden te optimaliseren.

Na 2019 te hebben hersteld van een ongeval tijdens de Dakar-rally, keert Julien Toniutti in 2020 terug naar de Isle of Man TT.

De TT is opgericht in 1907 en is ‘s werelds beroemdste motorrace. De 61 km lange baan met 260 bochten is het meest iconische circuit voor wielrenners. Met officieel gelicentieerde renners, fietsen en tracks biedt TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 nieuwe fysica en een nieuwe carrièremodus voor spelers om hun rijvaardigheden te verbeteren.

TT Isle of Man 2 zal beschikbaar zijn in maart 2020 op consoles en pc