TT Isle Of Man – Ride On The Edge 2; Free Roam + Career Mode Trailers

TT Isle Of Man – Ride On The Edge 2; Free Roam + Career Mode Trailers

NACON en KT Racing hebben twee nieuwe trailers uitgebracht voor TT Isle of Man – Ride on the Edge 2. De twee nieuwste video’s laten Free Roam en Career Mode zien.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over TT Isle Of Man – Ride On The Edge 2

Met een fictieve motorcoureur genaamd James Wilson, nemen de video’s ons mee door zijn voorbereiding op de Isle of Man Tourist Trophy.

Voor deze nieuwe editie van de game hebben de teams van KT Racing de perfecte speeltuin gecreëerd, een paradijs voor motorrijders. Deze open ruimte is toegankelijk vanuit de modi Carrière en Free Roam en is een plek voor rijders om te trainen, hun fietsopstellingen te testen en hun vaardigheden tot het uiterste te drijven op snelle bochten, krappe bochten en lange rechte stukken waar je snelheden van 186 mph kunt overschrijden (300 km / u).

Naast de mogelijkheid om vrij rond te dwalen, kunnen ruiters verschillende uitdagingen in verschillende delen van het gebied aanpakken, zoals achtervolgingen en tijdaanvallen. Dit bikersparadijs is het ideale oefenterrein om je voor te bereiden op het legendarische Isle of Man-circuit.

Over Carrièremodus

In de carrièremodus kunnen spelers hun motorrijdersdroom waarmaken: win de Isle of Man Tourist Trophy. Na zichzelf te hebben bewezen op een van de 18 circuits, kunnen amateurrijders tekenen met een team, nieuwe fietsen krijgen en deelnemen aan verschillende kampioenschappen. Door de seizoenen heen moeten ze hun financiën en reputatie beheren, hun kalender plannen en van team wisselen om met verschillende Superbike- en Supersport-fietsen te rijden.

Door het voltooien van doelstellingen die door deze teams zijn bepaald, zullen spelers speciale beloningen winnen die hen zullen helpen naar het volgende niveau te komen. Zodra hun fiets is geoptimaliseerd en hun rijvaardigheid is verbeterd, krijgen ze de kans om de ultieme prijs te behalen: het winnen van de Senior TT!

Over de TT

De TT, gecreëerd in 1907, is de beroemdste motorrace ter wereld. Het 61 km lange parcours met 260 bochten is het meest iconische circuit voor wielrenners. Met officieel gelicentieerde rijders, fietsen en circuits biedt TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 nieuwe fysica en een nieuwe carrièremodus voor spelers om hun rijvaardigheid te verbeteren.

TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 is vanaf 19 maart 2020 beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, pc en later op Nintendo Switch.