TT Isle Of Man – Ride On The Edge 2 – Q1 2020

TT Isle Of Man – Ride On The Edge 2 – Q1 2020

Bigben en KT Racing kondigden het lanceringsvenster aan voor TT Isle of Man – Ride on the Edge 2. TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 wordt uitgebracht in Q1 2020.

video
play-rounded-fill

Over TT Isle Of Man – Ride On The Edge 2

De beroemdste motorrace ter wereld brult terug. Bigben en KT Racing delen graag alle technische verbeteringen die zijn toegevoegd aan TT Isle of Man – Ride on the Edge 2.

Ga de weg op in een van ‘s werelds beroemdste races voor motorfans met TT Isle of Man – Ride on the Edge 2. Dankzij het zorgvuldige werk van de KT Racing-teams kunnen spelers thuis een ongekende motorrace-ervaring hebben.

De fysica van de fiets is vanaf de grond opnieuw opgebouwd om ultrarealistisch gedrag te creëren. Het gyroscopische effect is nu volledig geïntegreerd voor preciezer sturen en snelheidswobbels zijn toegevoegd om rijders te waarschuwen dat een val op handen is. De remmen en schokdempers zijn ook opnieuw ontworpen. Ze reageren nu op alle hobbels op de weg en creëren een rijervaring die veel getrouwer is aan wat een echte motorrijder voelt.

Scheer vanaf het stuur van uw fiets waardevolle seconden van uw tijd door de slipstream van uw tegenstander te gebruiken om snelheid op te nemen en de beste lijn in bochten te vinden om de grip van uw fiets te maximaliseren. Slijtage van onderdelen is ook onderdeel van de game-ervaring: de remmen, ophangingen, motor- en bandtemperatuur moeten allemaal worden gecontroleerd voor de beste rit en om de finishlijn van het 60 km-circuit te bereiken, vooral als je alle zes ronden aflegt van de race!

TT Isle of Man 2 zal beschikbaar zijn in Q1 2020 op consoles en pc