Tunic deluxe fysieke editie wordt in juli gelanceerd

Tunic deluxe fysieke editie wordt in juli gelanceerd

In de maand juni komt er een speciale deluxe versie van Tunic, een uitstekend onafhankelijk avonturenspel, beschikbaar voor aankoop op zowel de Nintendo Switch als de PlayStation 4. Deze versie bevat een volledige nietjesgebonden handleiding, een mini-handleiding, een uitvouwbare kaart, verschillende stickervellen en een digitale downloadcode voor de volledige soundtrack van de game. Al deze items zitten in het pakket. Het gaat je $ 45 kosten en wordt op 28 juli verzonden. Als je nog meer wilt, kun je $ 19 extra uitgeven aan het gebonden instructieboek voor Tunic, dat prachtig is geïllustreerd met de in-game instructies van Tunic. Als je niet zoveel wilt uitgeven, kun je gewoon de handleiding in-game lezen.

Tuniek Deluxe fysieke release

De luxe versie van de tuniek, samen met de aanvullende handleiding met harde kaft:

Volledig handboek dat is gebonden met nietjes en de volledige handleiding in het spel bevat (met al zijn spoilers!).

een kort instructiehandboek met de essentie (en geen spoilers)

een opvouwbare kaart met bepaalde regio’s en kerkers

stickervellen met afbeeldingen van verschillende personages en items uit het spel.

De hele soundtrack van Lifeformed en Janice Kwan, beschikbaar als digitale download met een toegangscode.

Over TUNIC

TUNIC is een isometrisch actiespel over een kleine vos die op een geweldige reis gaat. De game speelt zich af in een wereld die vol zit met lang vergeten verhalen, eeuwenoude vaardigheden en gevaarlijke wezens. Je bevindt je alleen in een desolaat gebied met niets anders dan je eigen nieuwsgierigheid om je te verdedigen terwijl je het opneemt tegen monsterlijke wezens, ongebruikelijke en krachtige objecten verzamelt en lang vergeten mysteries ontdekt.

WORD EEN LEGENDE

Er zijn legendes die vertellen dat er ergens in dit land een enorme schat verborgen is. Misschien ligt het achter de gouden deur? Of misschien ergens heel ver onder het aardoppervlak? Er zijn legendes die spreken van een oud kasteel hoog boven de hemel, bewoond door machtige wezens van lang geleden. Wat verwacht je te vinden?

MAAK EEN MYSTERIEUZE BOEK

Terwijl je het spel doorloopt, leg je de handleiding van het spel in elkaar. Terwijl je door het boek bladert, vind je verborgen kaarten, hints en strategieën, evenals enkele van de best bewaarde geheimen van het spel. Als je ze allemaal opspoort, komt er misschien iets goeds uit…

WEES MOEDIG, KLEINE!

Doe mee aan gevechten die zowel divers als technisch zijn. Het is belangrijk om te omzeilen, te blokkeren, te pareren en aan te vallen! Je leert hoe je een breed scala aan wezens kunt verslaan, zowel grote als kleine, en je zult nieuwe uitrusting vinden die je tijdens je reis van grote hulp zal zijn.

Ontdek een gevaarlijke en diep verweven wereld van donkere bossen, enorme ruïnes en spelonkachtige spelonken terwijl je dit spel speelt.

Vecht tegen gigantische bazen diep van binnen, ver boven de lucht, en in vreemdere gebieden!

Verzamel de ontbrekende pagina’s van het handboek, die vol staan ​​met tips en originele afbeeldingen in kleur.

Ontdek de verborgen juweeltjes die je op je reis zullen helpen.

Vind verborgen artefacten, ontdek verborgen methoden, los verborgen raadsels op en… nou ja, je snapt het wel. Er zijn veel geheimen!

Power Up Audio is verantwoordelijk voor het geluidsontwerp.

Daarnaast een unieke partituur gecomponeerd door Lifeformed (Terence Lee en Janice Kwan)

Hou je hoofd erbij en wees niet bang, schurkachtige vossenwelp!

Ad