Turnip Boy Commits Tax Evasion komt in 2021

Turnip Boy Commits Tax Evasion komt in 2021

Ontwikkelaar Graffiti Games bevestigde dat Turnip Boy Commits Tax Evasion in 2021 op de Nintendo Switch zal verschijnen.

In het spel hebben spelers de controle over de titulaire Turnip Boy, terwijl hij een gat door zijn belastingen scheurt!

Ontwijk volgend jaar belastingen op de Nintendo Switch en haal de regering neer met het indie-actie-avonturenspel Turnip Boy Commits Tax Evasion van Graffiti Games en Snoozy Kazoo. Aangekondigd voor Switch tijdens het MIX NEXT-evenement van vandaag, zal Turnip Boy in 2021 beschikbaar zijn op de Nintendo Switch en pc. Ontdek de groentewereld in de volgende nieuwe trailer.

video
play-rounded-fill

Over Turnip Boy

In Turnip Boy nemen spelers de controle over een schattige raap die toevallig een absolute bedreiging vormt voor de samenleving. Nadat hij geen belasting heeft betaald en uit zijn huis is gezet, moet Turnip Boy op een epische zoektocht gaan om zijn enorme schuld aan burgemeester Onion terug te betalen. Tuingereedschap om plantastische puzzels op te lossen, excentrieke groenten en fruit te ontmoeten en verraderlijke gevechten aan te gaan. Ontdek onderweg wat deze tuingemeenschap bederft en sta op om de corrupte groentenregering neer te halen!

“Turnip Boy is geïnspireerd door een aantal klassieke Nintendo-games en we zijn heel blij dat we onze game naar de Switch kunnen brengen”, zegt Yukon Wainczak, ontwikkelaar bij Snoozy Kazoo. “We kunnen niet wachten om te zien wat Nintendo-fans van Turnip Boy vinden en we hopen dat het de volgende geweldige actie-avonturengame in hun gamescatalogus kan worden.”

De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Een spannend avontuur voor één speler vol belastingontduiking, kleine misdrijven en meer.
  • Kerkers vol puzzels, vijanden en zeldzame schatten om je schuld terug te betalen.
  • Enorme beesten om te vechten.
  • Kweek en oogst planten om te helpen bij je reis.
  • Een grote cast van eigenzinnige op voedsel gebaseerde personages, allemaal met hun eigen verhalen en problemen.
  • Tal van belastingdocumenten om te verscheuren, waardoor u uw papieren spoor kunt wissen en mogelijk de overheid kunt vernietigen.
  • Meerdere eindes op basis van hoe effectief u belastingontduiking pleegt.
  • Hoeden om te verzamelen om Turnip Boy op elke gewenste manier uit te rusten!
  • Een diepe geschiedenis van de wereld en hoe deze is geworden tot wat hij is.
Ad