Turok 2: Seeds Of Evil – Eerste 20 Minuten

Turok 2: Seeds Of Evil – Eerste 20 Minuten

Ben je benieuwd of Turok 2: Seeds of Evil zo soepel loopt als een dinosaurus kan op de Nintendo Switch? Dankzij ContraNetwork kun je nu de eerste 20 minuten bekijken.

video
play-rounded-fill

Over Turok 2: Seeds Of Evil

Nadat hij de Campaigner heeft verslagen, gooit Turok de Chronocepter in een wachtende vulkaan om hem te vernietigen. Helaas wekt de explosie een nog dodelijkere kracht – de Primagen.

Wederom heeft een Turok de taak om de vrede in het land te herstellen en de Primagen te stoppen de aarde met de onderwereld te versmelten.

De Dinosaur Hunter keert terug

Vecht je een weg door 35 verschillende soorten vijanden met stuiterende buiken, knipperende ogen, uitrekkende tentakels en brekende kaken. Van Prehistorische Raptors tot geëvolueerde Flesh Eaters tot je laatste gevecht met de Moeder van alle beesten – je wilt ze allemaal verslaan!

Vijanden zijn intelligent! Ze zijn slim genoeg om in groepen aan te vallen, te vluchten wanneer ze zijn ontslagen en om dekking te zoeken tijdens een vuurgevecht.

Vijanden knikken en krampen anders, afhankelijk van welk lichaamsdeel je raakt.

Geremasterde locaties

Verover 6 boeiende Quest-levels, waaronder de haven van Adia, de Death Marshes en de Lair of the Blind Ones.

Meer dan 20 wapens

Verwijder meerdere ricocheting shotgun shells met de Shredder. Stomp vijanden plat tijdens het berijden van een op artillerie gemonteerde Triceratops!

Turok 2: Seeds of Evil lanceerde 9 augustus 2019 in de Nintendo Switch eShop voor $ 19,99. Vanaf 16 augustus 2019 is er ook een fysieke versie beschikbaar voor pre-order via Limited Run Games.

Ad