Turok Dinosaur Hunter – Remaster – komt eraan!

Turok Dinosaur Hunter – Remaster – komt eraan!

Velen van jullie herinneren zich de klassieke Turok die een Nintendo 64-lanceringstitel was. Het was een prijzige lanceringstitel maar het was de moeite waard.

video

PS; PC trailer

Turok Remastered

Het lijkt er nu op dat het spel naar de Nintendo Switch komt met dank aan Nightdive Studios. Het staat vermeld op de Nintendo-website, die zegt dat het op 18 maart komt en 25 dollar kost in de eShop.

Turok is terug en geen dinosaurus is veilig! Toen het voor het eerst in 1997 werd uitgebracht, introduceerde Turok gamers in een wereld vol met sluwe vijanden, vallen, puzzels en dodelijke wapens, allemaal in een enorme 3D-omgeving die klaar was om te verkennen.

Het klassieke spel is nu gerestaureerd en uitgebreid met een nieuwe visuele engine en opwindende nieuwe functies om je tanden in te zetten!

The Lost Land…

Een wereld waar tijd geen betekenis heeft – en het kwaad kent geen grenzen. Gescheurd door een wereld die al lang voorbij is, heeft de tijdreizende krijger Turok zichzelf in een woest land gestoken dat verscheurd is door een conflict. Een slechte overheerser bekend als ‘The Campaigner’ probeert het weefsel van de tijd te versnipperen en het universum te regeren met behulp van een oud artefact dat bekend staat als ‘The Chronoscepter’.

De Chronoscepter werd duizenden jaren geleden verbrijzeld in een poging om te voorkomen dat hij in slechte handen valt. De campagnevoerder heeft een enorme focusarray gebouwd die hij van plan is te gebruiken om de kracht van de Chronoscepter te vergroten en te verdraaien om de barrières tussen de eeuwen te doorbreken en het universum te regeren. Turok heeft gezworen om de acht stukken van de Chronoscepter verspreid door het Verloren Land te vinden en een einde te maken aan de slechte plot van The Campaigner …