Turok – Versie 2.0.1; verschillende verbeteringen

Turok – Versie 2.0.1; verschillende verbeteringen

Nightdive Studios heeft zijn nieuwste update voor Turok uitgebracht op Nintendo Switch. Deze nieuwe update brengt Turok nu naar versie 2.0.1.

video

2.0.1 update

Deze update is voornamelijk bedoeld om verschillende verbeteringen aan gyro-besturingselementen te implementeren.

Patch opmerkingen:

  • Optie toegevoegd om de oriëntatie van het richten op een gyro te besturen (Yaw, Roll of Both)
  • Optie toegevoegd voor ondersteuning voor linkshandige (southpaw) bedieningselementen
  • Grafische optie toegevoegd voor altijd-op lens flares
  • De richtinggevoeligheid van het richten van de pro-controller op de gyroscoop was omgekeerd
  • Lijst met wijzigingen:
    • deze update maakt verschillende verbeteringen aan gyro-besturingselementen (inclusief controle over welke keerstijl ons betreft

Over Turok

Turok is terug en geen dinosaurus is veilig! Toen het voor het eerst in 1997 werd uitgebracht, introduceerde Turok gamers in een wereld vol met sluwe vijanden, vallen, puzzels en dodelijke wapens, allemaal in een enorme 3D-omgeving die klaar was om te verkennen. Het klassieke spel is nu gerestaureerd en uitgebreid met een nieuwe visuele engine en opwindende nieuwe functies om je tanden in te zetten!

Het verloren land …

Een wereld waar tijd geen betekenis heeft – en het kwaad kent geen grenzen. Gescheurd door een wereld die al lang voorbij is, heeft de tijdreizende krijger Turok zichzelf in een woest land gestoken dat verscheurd is door een conflict. Een slechte overheerser bekend als ‘The Campaigner’ probeert het weefsel van de tijd te versnipperen en het universum te regeren met behulp van een oud artefact dat bekend staat als ‘The Chronoscepter’.

De Chronoscepter werd duizenden jaren geleden verbrijzeld in een poging om te voorkomen dat hij in slechte handen valt. De campagnevoerder heeft een enorme focusarray gebouwd die hij van plan is te gebruiken om de kracht van de Chronoscepter te vergroten en te verdraaien om de barrières tussen de eeuwen te doorbreken en het universum te regeren. Turok heeft gezworen om de acht stukken van de Chronoscepter verspreid door het Verloren Land te vinden en een einde te maken aan de slechte plot van The Campaigner …

Om meer te leren, moet je de wereld van Turok betreden!