Twee accolades trailers for Zelda: Link’s Awakening

Twee accolades trailers for Zelda: Link’s Awakening

Om de recente lancering van The Legend of Zelda: Link’s Awakening te vieren, heeft Nintendo een nieuw paar promo’s uitgebracht die laten zien wat critici zeiden over de opnieuw bedachte titel The Legend of Zelda.

video

video

Over Zelda: Link’s Awakening

Verken een vernieuwd Koholint-eiland in een van de meest geliefde games in de Legend of Zelda-serie. Link is aangespoeld op een mysterieus eiland met vreemde en kleurrijke inwoners. Om het eiland te ontvluchten, moet Link magische instrumenten over het land verzamelen en de windvis wakker maken.

Verken een vernieuwd Koholint-eiland dat trouw is herbouwd in een gloednieuwe kunststijl die zowel fans als nieuwkomers zal verleiden. Vecht tegen vijanden terwijl je talloze kerkers verovert en de verborgen geheimen van het eiland ontdekt.

Ontmoet Super Mario-vijanden zoals Goombas, Piranha Plants en meer, en communiceer met unieke locals die Link helpen bij zijn avontuur. Terwijl je kerkers door het hele hoofdverhaal wist, verdien je kerkerskamers (kamers) en rangschik je ze vervolgens in aangepaste lay-outs in de geheel nieuwe Chamber Dungeon.

Plaats de ingang van je kerker, de nachtmerrie en alles daartussenin terwijl je doelen probeert te bereiken en door een nieuwe kerker speelt. Tik op compatibele amiibo-figuren om meer kamers te verdienen en in de hele game extra kamers te vinden in bijgewerkte minispellen, zoals de rivierversnelling, trendy game en vissen.

Ad