Twelve Minutes komt volgende maand

Twelve Minutes komt volgende maand

De goed ontvangen top-down interactieve thriller Twelve Minutes komt volgende maand uit op de Nintendo Switch. Annapurna Interactive zei dat de game op dinsdag 7 december zal verschijnen op de Switch-familie van systemen en ook op de PlayStation 5 en PlayStation 4.

Over Twelve Minutes

TWELVE MINUTES is een realtime top-down interactieve thriller met een toegankelijke klik- en sleepinterface. Met James McAvoy, Daisy Ridley en Willem Dafoe.

Wat een romantische avond met je vrouw zou moeten zijn, verandert in een nachtmerrie als een politiedetective je huis binnendringt, je vrouw beschuldigt van moord en je doodslaat…

Alleen voor jou om te ontdekken dat je onmiddellijk terugkeert naar het exacte moment waarop je de voordeur opende, vastzittend in een tijdlus van TWAALF MINUTEN, gedoemd om dezelfde terreur keer op keer opnieuw te beleven…

Tenzij je een manier kunt vinden om de kennis van wat komen gaat te gebruiken om de uitkomst te veranderen en de cirkel te doorbreken.

TWELVE MINUTES combineert de droomachtige spanning van THE SHINING met de claustrofobie van REAR WINDOW en de gefragmenteerde structuur van MEMENTO.

Ad