Two Point Campus – 1 miljoen spelers kort na de lancering

Two Point Campus – 1 miljoen spelers kort na de lancering

Two Point Studios viert dit omdat ze er net achter kwamen dat hun nieuwe game, Two Point Campus, al na twee weken meer dan een miljoen spelers heeft. De studio zei ook dat Two Point Campus zelfs sneller is verkocht dan Two Point Hospital, wat een erg populair spel was.

Over Two Point Campus

Two Point Campus is een schattig simulatiespel over het runnen van een universiteitscampus. Spelers bouwen en runnen de universiteitscampus van hun dromen. Spelers kunnen hun eigen educatieve meesterwerken bouwen door nieuwe, gebruiksvriendelijke creatieve tools te gebruiken om hun campus te ‘pimpen’. Ze kunnen bijvoorbeeld stijlvolle slaapzalen ontwerpen en paden en tuinen aanleggen die er mooi uitzien.

Er zijn veel leuke en vreemde cursussen voor spelers om te verkennen, en ze moeten hun studenten en docenten alles geven wat ze nodig hebben om het goed te doen en in leven te blijven tijdens het schooljaar. Two Point Campus is nu beschikbaar op pc, PlayStation 4/5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch. Je kunt Two Point Campus ook krijgen op Xbox Game Pass voor consoles en PC Game Pass.

Mark Webley (hoofd van Two Point Studios)

“Het was zo leuk om Two Point Campus te maken, dus we zijn heel blij dat zoveel mensen er net zoveel van houden als wij! We dachten dat we iets hadden gemaakt waar fans dol op zouden zijn, maar de respons was nog beter dan we hadden gehoopt. We willen alle spelers bedanken die hun steun betuigen door wilde en prachtige campussen te bouwen. We kunnen niet wachten om te zien wat jullie nog meer zullen maken.”</p >

Gary Carr (die Two Point Studios runt als Studio Director)

“Na het succes van Two Point Hospital hadden we grote schoenen te vullen, dus het voelt vooral goed om nog sneller dan voorheen een miljoen spelers te bereiken. En dit is nog maar het begin. Net als bij Hospital, hebben we’ We zullen Campus blijven ondersteunen met veel updates over de kwaliteit van leven en andere functies. We hebben ook veel spannende nieuwe ideeën en plannen voor de toekomst van Two Point Campus die we niet kunnen wachten om binnenkort met jullie allemaal te delen! ”

Ad