Two Point Campus gelekt door de Microsoft Store

Two Point Campus gelekt door de Microsoft Store

De Microsoft Store plaatste een vermelding voor Two Point Campus gepubliceerd van het team achter het leuke Two Point Hospital.

De vermelding is per ongeluk gepubliceerd vóór de officiële aankondiging van SEGA en Two Point Studios, maar het lijkt erop. Dus verwacht dat de aankondigingstrailer, releasedatum en nieuws over platforms binnenkort live gaan!

Over Two Point Campus

Het is tijd om de academische wereld op zijn kop te zetten! Heb je een verlangen om te leren? Of gewoon zin om een ​​educatief meesterwerk te bouwen? Campus zit boordevol nieuwe creatieve tools om je te helpen de universiteit van je dromen te bouwen. Bouw voor het eerst in de buitenlucht terwijl je je eigen heerlijk educatieve campusomgeving ontwikkelt, met de beste onderwijsfaciliteiten in het land.

Of je nu liever op eenvoudige fundamenten bouwt of elke boom plaatst, je kunt de universiteit bouwen die je wilt. Leg paden aan met nieuwe, gebruiksvriendelijke tools. Plant glorieuze collecties buitenflora.

Plaats banken, fonteinen, sculpturen, heggen – zelfs houten hekken. De enige beperking is je verbeeldingskracht (en je in-game banksaldo). Niet het gebruikelijke tarief Maar het zou natuurlijk geen Two Point-spel zijn zonder een twist.

In plaats van het typische academische tarief, genieten studenten in Two Point County van een reeks wilde en prachtige cursussen: van Knight School (hey, we moeten allemaal op een bepaald moment in ons leven steekspel leren), tot de speekselachtige gastronomie, waar je studenten zullen verrukkelijke brouwsels bouwen zoals gigantische pizza’s en enorme taarten. Het academisch jaar… is aangebroken! Profiteer van de mogelijkheid om veel meer tijd door te brengen met de kleine mensen op je universiteit.

Het academische jaar begint met een zomervakantie, zodat je genoeg tijd hebt om alles er goed uit te laten zien voordat je studenten hun intrek nemen. Bouw bibliotheken, huur het beste personeel in (van excentrieke professoren tot gekke onderzoekers), rust je campus uit met de beste cursussen en zie hoe het academische potentieel van uw studenten wordt ontgrendeld! De toekomst vormgeven Maar het is niet alleen hard werken. Leer uw leerlingen kennen, verken hun individuele persoonlijkheden, wensen en behoeften.

Houd ze tevreden met clubs, verenigingen, optredens. Omring ze met vrienden, help ze relaties te ontwikkelen, voorzie ze van pastorale zorg en zorg ervoor dat ze de juiste hoeveelheid levensvreugde hebben om zich te ontwikkelen tot ongelooflijke individuen die de erfenis van je universiteit trots zullen doen.