Two Point Campus komt op 17 mei

Two Point Campus komt op 17 mei

SEGA en Two Point Studios hebben aangekondigd dat Two Point Campus, een collegiale simulatiegame gebaseerd op de populariteit van Two Point Hospital, in mei wordt uitgebracht voor Nintendo Switch 17.

Spelers kunnen een fysiek exemplaar van de game vooraf bestellen op TwoPointCampus.com, of Two Point Campus vooraf digitaal kopen via de first-party storefronts voor Steam, Sony PlayStation® 4|5, Microsoft® Xbox One en Xbox Series X|S – binnenkort verkrijgbaar via de eShop voor Nintendo Switch. Op de eerste dag is Two Point Campus toegankelijk op Xbox Game Pass voor consoles en PC Game Pass voor pc. Dit is het moment om je klaar te maken voor wat campusplezier.

video
play-rounded-fill

Over Two Point Campus

In Two Point Campus kun je de campus van je dromen creëren en tegelijkertijd het leven van je studenten vormgeven, door hen een once-in-a-lifetime ervaring te bieden vol zinvolle connecties, leuke buitenschoolse activiteiten, en natuurlijk toponderwijs. Gelukkige studenten en uitstekende cijfers zullen de status van de Campus verhogen, waardoor je meer studenten kunt inschrijven en, toevallig, meer geld kunt verdienen…

In plaats van het gebruikelijke academische tarief, kunnen studenten in Two Point County zich inschrijven voor een verscheidenheid aan vreemde en fantastische cursussen, zoals Gastronomie, waar ze kunnen leren hoe ze kolossale gastronomische wonderen kunnen bereiden. Studenten die meer technologisch geneigd zijn, kunnen zich inschrijven voor Robotica-cursussen, waarin wetenschap, professoren en studenten samenwerken om enorme robots te ontwikkelen. Omdat elke student zijn eigen specifieke persoonlijkheidskenmerken heeft, moet je er zeker van zijn dat je aan al hun vereisten voldoet om hen te helpen uitgroeien tot goed afgeronde mensen die de traditie van je universiteit in ere zullen houden.

Two Point Campus is een leuke, benaderbare en diepgaande managementsim, vergelijkbaar met Two Point Hospital, maar voor het eerst kun je je Campus van onderaf ontwerpen. Bouw je eigen educatieve meesterwerk door aantrekkelijke slaapzalen voor je studenten te ontwerpen, schilderachtige wandelpaden en bossen aan te leggen en je campus op te fleuren met nieuwe, gebruiksvriendelijke creatieve tools.

Campus- en ziekenhuisbonusitems

Pre-order nu Two Point Campus om zeldzame in-game bonusitems te bemachtigen die je Campus bij de lancering zullen opfleuren. Versier je tuin met een U-vormige ‘Topiary’, doof je verlangen naar kennis met de ‘Fontein van Kennis’ en krijg je eigen ‘Parel van Wijsheid’. Het is je geluksdag als je Two Point Hospital bezit en Two Point Campus vooraf hebt besteld, aangezien ziekenhuiseigenaren* een aantal fantastische gratis in-game goederen voor Two Point Hospital ontvangen, zoals een Varsity-jas en een harnas. Als je een fysiek exemplaar van Two Point Campus koopt, ontvang je de ‘Inschrijvingseditie’, die een uitvouwbare campuskaart, een gestroomlijnd universiteitsprospectus en een speciale verpakking bevat.

Bezoek www.twopointcampus.com voor meer informatie over Two Point Campus, inclusief hoe u zich kunt aanmelden voor County Pass, waarmee u de meeste gewenste gratis in-game item bij lancering: The Golden Toilet! Instagram, Facebook, YouTube en Twitter zijn allemaal plaatsen waar je het spel kunt bijhouden. Bezoek www.sega.co.uk voor meer informatie over SEGA Europe, of volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Twitch of Twitter.

*Als Two Point Campus op 17 mei 2022 wordt geopend, krijgen eigenaren van Two Point Hospital die een fysiek exemplaar vooruitbestellen, de gratis in-game goodies. Eigenaren van ziekenhuizen die Campus voor Steam, Xbox One of PlayStation pre-orderen, kunnen hun gratis goodies meteen pakken. Spelers die Hospital op de Nintendo Switch bezitten, kunnen binnenkort Campus pre-orderen in de Nintendo eShop, waardoor de gratis goederen bij de lancering worden ontgrendeld.

Ad