Two Point Campus – Launch trailer

Two Point Campus – Launch trailer

SEGA en Two Point Studios hebben een lanceringstrailer gemaakt voor Two Point Campus op Nintendo Switch, die onlangs uitkwam.

video
play-rounded-fill

Over Two Point Campus

Bouw je school zoals jij dat wilt!

Het is tijd om de academische wereld op zijn kop te zetten! Wil je iets leren? Of wil je gewoon een meesterwerk maken in de klas? Er zijn veel nieuwe creatieve tools op de campus die je kunnen helpen de school van je dromen te bouwen.

Voor het eerst kun je buiten bouwen terwijl je je eigen leuke en leerzame campus creëert met de beste onderwijsfaciliteiten van het land. Je kunt de universiteit bouwen die je wilt, of je nu een eenvoudige fundering wilt gebruiken of elke boom wilt plaatsen.

Met nieuwe tools die gemakkelijk te gebruiken zijn, kun je paden maken. Plant mooie plantengroepen buiten. Plaats banken, fonteinen, sculpturen, heggen en zelfs houten hekken. De enige limiet is wat je kunt bedenken (en je in-game banksaldo).

Niet het typische eten

Maar het zou geen Two Point-spel zijn als er geen twist was.

Studenten in Two Point County volgen niet de gebruikelijke academische lessen. In plaats daarvan volgen ze cursussen zoals Knight School (hey, we moeten allemaal ooit leren steekspelen) en gastronomie, waar ze overheerlijke dingen maken zoals gigantische pizza’s en enorme taarten.

Het schooljaar is begonnen!

Gebruik de kans om veel meer tijd door te brengen met de kleine mensen op je universiteit. Het schooljaar begint met een pauze in de zomer, dus je hebt tijd om ervoor te zorgen dat alles er goed uitziet voordat je leerlingen terugkomen.

Bouw bibliotheken, huur het beste personeel in (inclusief excentrieke professoren en gekke onderzoekers), rust je campus uit met de beste cursussen en kijk hoe je studenten hun volledige academische potentieel bereiken.

Hoe we de toekomst vormgeven

Maar hard werken is niet genoeg. Leer meer over de persoonlijkheden van uw leerlingen en wat ze willen en nodig hebben. Clubs, groepen en shows zullen ze tevreden houden.

Omring ze met vrienden, help ze nieuwe vrienden te maken, geef ze pastorale zorg en zorg ervoor dat ze precies de juiste hoeveelheid levensvreugde hebben, zodat ze kunnen opgroeien tot geweldige mensen die je universiteit trots zullen maken.

De Nintendo Switch-versie van Two Point Campus kwam uit op 9 augustus 2022. Het zal zowel op papier als online worden verkocht.