Two-Point Campus officieel aangekondigd, lancering in 2022

Two-Point Campus officieel aangekondigd, lancering in 2022

Na de recente gelekte Microsoft-lijst hebben SEGA en Two Point Studios officieel Two-Point Campus voor Nintendo Switch en andere platforms aangekondigd.

Two-Point Campus stelt spelers in staat om hun eigen universiteitscampus te bouwen en te runnen, met allerlei gekke cursussen zoals magie en gastronomie. Het zal ergens in 2022 uitkomen voor Nintendo Switch en andere platforms.

SEGA® Europe Ltd. en Two Point Studios™ zijn verheugd om te onthullen dat Two Point Campus™, het vervolg op de veelgeprezen managementsim Two Point Hospital™, in 2022 tegelijkertijd naar pc en consoles komt!

Creëer de campus van je dromen, geef vorm aan het leven van je studenten en beheer alles daartussenin!

video
play-rounded-fill

Over Two-Point Campus

In Two Point Campus krijg je de taak om je eigen campusomgeving te bouwen en te runnen, waar de beslissingen die je neemt het leven van de studenten die je inschrijft en het personeel dat je in dienst neemt, zullen bepalen. Bouw voor het eerst in de buitenlucht terwijl je je eigen campusterrein, gebouwen en omgeving ontwikkelt.

Leg slaapzalen, paden, heggen en meer neer met nieuwe, gebruiksvriendelijke creatieve tools. De enige beperking is je verbeeldingskracht (en je in-game banksaldo).

Het plezier houdt daar niet op!

De mensen van Two Point County hebben iets andere prioriteiten als het gaat om onderwijs, wat betekent dat je studenten kunnen genieten van een breed scala aan hilarisch ongebruikelijke cursussen, zoals Knight School, waar ze steekspel leren en de nobele kunst van ridderlijkheid beoefenen . De minder krijgsgezinden kunnen hun vaardigheden in de gastronomie aanscherpen en samenwerken aan allerlei extra grote culinaire hoogstandjes, zoals gigantische pizza’s en even gigantische taarten.

Het gaat echter niet alleen om serieus onderwijs – je moet ook je studenten koesteren, hun persoonlijkheden verkennen en aan al hun wensen en behoeften voldoen! Omring ze met vrienden, help ze relaties te ontwikkelen en zorg ervoor dat ze het dagelijkse schoolwerk combineren met buitenschoolse geneugten zoals optredens, gezelschappen en sport. De academische wereld is nog nooit zo aantrekkelijk geweest!

Gary Carr, mede-oprichter en creatief directeur bij Two Point Studios

We hope that the incredible Two Point community will love all the new creative freedom that Two Point Campus will bring and that new players will be intrigued by its setting and the quirky world we’re trying to build, packed with our trademark humour and charm

De Two-Point-serie

Net als Two Point Hospital is Two Point Campus een charmante, toegankelijke en diepgaande managementsimulator, maar nu in een geheel nieuwe setting. Ga voor meer informatie over Two Point Campus naar www.twopointcampus.com, waar u zich ook kunt aanmelden voor de County Pass, waarmee u een gratis felbegeerd in-game item bij de lancering.

Je kunt de game volgen op Instagram, Facebook en Twitter. Voor meer informatie over SEGA Europe, log in op www.sega.co.uk en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube op Twitter .