Two Point Campus – School Spirits DLC

Two Point Campus – School Spirits DLC

Meer downloadbare content voor Two Point Campus zal worden uitgebracht onder de naam School Spirits. Spelers met een Nintendo Switch hebben vanaf 15 maart 2023 toegang tot de content.

video
play-rounded-fill

School Spirits DLC

De downloadbare content wordt geleverd met de Lifeless Estate, evenals twee nieuwe cursussen met twee nieuwe volledig geanimeerde klaslokalen, twee nieuwe archetypen voor studenten, een nieuw Challenge Mode-niveau en veel extra goodies. Het volgende is een aanzienlijke hoeveelheid extra gegevens:

Het zou vanzelfsprekend moeten zijn dat het levenloze landgoed typisch zo stil is als een tombe! De normale griezelige stilte is echter verbroken door tekenen van leven tussen de lijken. De nieuwe huurders zijn verontruste geesten die veel treurig geluid maken en vrij gul zijn met hun ectoplasma. Het landgoed, waarvan wordt gezegd dat het wordt achtervolgd door ondoden en ongewenste geesten, heeft een nieuwe start nodig in het hiernamaals. U bent door de laatste erfgename van het landgoed, Lady Lifeless zelf, verloofd om een ​​nieuwe boudoircampus op te richten die geschikt is voor zowel aspirant-detectives als vrijgevochten individuen.

NIEUWE LOCATIE

We hopen dat u geniet van uw verblijf op het Lifeless Estate.

Alle problemen zijn terug te voeren op de geesten, ongeacht hoe dof het gras lijkt of hoe merkwaardig kleverig de oppervlakken ook zijn.

Lady Lifeless had hoge verwachtingen dat ze haar hiernamaals zou kunnen doorbrengen met lezen en elegant rondzweven in de tuin. Helaas wordt haar ontspanning voortdurend verstoord door onbeleefde mensen die nog minder gepaste tafelmanieren hebben. Vind een oplossing voor het probleem met het spookachtige ongedierte en leer jezelf hoe het is om dood te zijn, zodat het landgoed eindelijk wat rust kan vinden.

NIEUWE CURSUSSEN

Opsporing van het paranormale

In de loop van een flink aantal jaren nam het graafschap maar al te graag deel aan de sporadische discussie over de aanwezigheid van geesten. Het lijkt er echter op dat het bewijs nu veel te gruwelijk is om te negeren, en dankzij wat extra wetenschap is dat geschil nu allang beslecht: geesten zijn een echte en echte ergernis.

Studenten die deelnemen aan de cursus Paranormale Detectie zullen gebruik maken van alle geavanceerde apparatuur die tot hun beschikking staat (voornamelijk hun ogen en oren…) om contact te maken met geesten en hun aanwezigheid rond Campus te onthullen. Daarna gaan ze al hun beste vaardigheden gebruiken om geesten te verwijderen om de rumoerige huurders van het landgoed bijeen te drijven.

Geesten van de school

Iedereen laat het klinken alsof dood zijn een eitje is, maar in werkelijkheid is dat niet zo. Als je vragen hebt die zowel over leven als dood gaan, kan het moeilijk zijn om sereniteit en ontspanning in je gedachten te vinden. “Ben ik vergeten de oven uit te zetten?” “Waar ben ik?” “Waarom zei ik dat ene toen ik 24 was?” “Heb ik de oven aan laten staan?” etc. zijn allemaal vragen die in je opkomen. Je kunt alles leren in Two Point County, inclusief hoe je dood moet gaan, wat een gelukkig aspect van de plaats is.

Inschrijven Vrije geesten krijgen een uitstekend prospectus waarin alles staat beschreven wat tegenwoordig nodig is om een ​​geest te zijn. Vrije geesten studeren af ​​met ALLE paranormale trucs die een goede geest zou moeten kennen, of ze nu studeren om hun huidige spijt te begrijpen en wat het betekent om dood te zijn, of ze hebben hulp nodig om op de hoogte te worden gebracht van het oude nieuws dat ze hebben gemist terwijl ze aan de andere kant woonden. Dit geldt ongeacht of ze studeren om hun huidige spijt te begrijpen en wat het betekent om dood te zijn.

OOK!

Uitzettingsceremonies

Deze ongewenste huurders hebben echter een oprechte wrok tegen uw beste pogingen om het land nieuw leven in te blazen, en Lifeless Estate is al een tijdje een toevluchtsoord voor boze geesten, en deze ongewenste huurders koesteren een wrok tegen u.

Je hebt geluk, want je hebt toegang tot een groot aantal mensen die nu een opleiding volgen om paranormaal onderzoekers te worden. Studenten van het Paranormal Detection-programma grijpen de kans aan om deel te nemen aan een verdrijvingsceremonie om de weg vrij te maken voor de bouw van nieuwe gebouwen op de campus. (laat het gewoon niet over de mogelijke gevaren…). Sterker nog, de boze geesten zijn niet eeuwig; je leerlingen hoeven alleen maar hun kwetsbaarheden bloot te leggen om een ​​grotere kans te hebben om van de geesten af ​​te komen (niet de geesten zelf natuurlijk!).

Spookingen

Sommige van de vreselijke bewoners van de Estate zijn niet altijd de meest subtiele. Sommige geesten kunnen in een bepaalde kamer blijven en de locatie bezitten, zodat ze hun pijn met uw kinderen kunnen delen. Uw kinderen zullen verschillende effecten ervaren, en (spoiler alert!) Geen van hen zal positief zijn. Het soort geest bepaalt de effecten die ze zullen doorstaan.

Uw gasten aan de andere kant voelen niet alleen de koelte in de lucht, maar bemoeien zich ook met de ruimte (hoe onbeleefd!). Als je deze aanwijzingen in een vroeg stadium kunt identificeren, kun je voorkomen dat het achtervolgen zich verder ontwikkelt door een betrouwbare conciërge te sturen die is getraind in het vangen van spoken. Niettemin, als ze genoeg tijd krijgen, zullen de geesten ervoor zorgen dat de lichten aangaan, ze zullen de objecten laten dansen en ze zullen een eigenaardige en vreemde mist vormen; erg griezelig!

Uitdagingsmodus toegevoegd – Gradeyard Shift

In dit geheel nieuwe niveau van de Challenge-modus heeft Lady Lifeless het vertrouwen in haar landgoed opgegeven en heeft ze haar huis verlaten op zoek naar, nou ja, eigenlijk alles anders.

De locatie is een regelrechte ramp omdat het wordt overspoeld met ongenode spookachtige bezoekers, en het toeval wil dat de Janitors’ Union naarstig op zoek is naar een kans om het probleem van spookachtig ongedierte uit te roeien. Stel een team van conciërges samen om het gebouw van geesten te bevrijden en vang er zoveel mogelijk met het geld dat ze opleveren.

Ad