Two Point Campus – Versie 2.0 patch notes

Two Point Campus – Versie 2.0 patch notes

De Nintendo Switch-versie van Two Point Campus heeft onlangs een nieuwe versie 2.0-upgrade gekregen. Een van de belangrijkste kenmerken is een gloednieuwe Challenge Mode. Daarnaast is er een tijdelijk Halloween-thema waar gamers op moeten letten.

Versie 2.0 patch-notes

Uitdagingsmodus

Ontdek onze nieuwste, sinistere uitdagingen om uw toppositie op het scorebord te krijgen. Je hebt twee obstakels om je tanden in te zetten:

Een kronkelende menigte verzamelt zich op de campus tijdens The Siege of Noblestead (en nee, het is niet de ochtend na een feest!). Kun jij de zombiehorde op afstand houden, aangezien Lord Blaggard niet in de stemming voor ze is?

Oranje, ben je blij dat je je hebt ingeschreven bij Pumpkin High? Je leerlingen hebben hulp nodig bij het plannen van de studietijd, aangezien Nefaria Munch ze heeft veranderd in haar volgelingen met Pompoenkop.

Nieuwe items en studentenaanpassing

Zonder af en toe een pauze in het academische schema, waar zouden we zijn met drie griezelige nieuwe kostuums die worden aangeboden aan personeel en studenten?

Kleed je klaslokalen aan met onze nieuwe enge producten om de ideale spookachtige sfeer te creëren, zodat ze zich niet buitengesloten voelen bij het verkleedfeestje. Houd alle verbeteringen in de game in de gaten met deze Halloween-verversing (of beter gezegd: de versheid, waar komen al die spinnenwebben vandaan?!), want de hele provincie komt in de vakantiestemming.

Nieuwe ideeën

  • nieuwe uitdagingsmodus en aanpassingsmogelijkheden
  • Liedjes die zo angstaanjagend en angstaanjagend zijn dat je ervan schrikt en beeft!
  • Items die gruwelijk zijn opgeknapt voor een nieuwe schrik:
  • Vreselijke ramen
  • Kijk nooit onder een bed in een slaapzaal.
  • enge oranje biologische pompoenplanters
  • De aanval van spinnenwebben is te veel voor zelfs de meest toegewijde schoonmaker om aan te pakken…
  • Pompoenen, een angstaanjagende boom, een vreselijke tafel, behang, slingers en nog meer pompoenen behoren tot de gratis angstaanjagende artistieke objecten die beschikbaar zijn.
  • vreselijke themawijzigingen
  • raadselachtige metamap
  • De culinaire kunsten zijn ontvoerd…
  • De Riddertoren heeft 199 trappen, dus pas op dat je niet in de knoop raakt!

Van wie zijn deze verschijningen op Spiffinmoore? (Dekken ze het lesgeld?) samen met nog veel meer griezelige dingen die je kunt ontdekken!

Over Two Point Campus

Bouw je school zoals jij dat wilt!

Tijd om academici op hun kop te zetten! Heb je een verlangen om te leren? Of wil je alleen maar een meesterwerk maken in het onderwijs? Er zijn een heleboel nieuwe creatieve tools op de campus die je kunnen helpen om de universiteit van je dromen te creëren.

Bouw voor het eerst buiten terwijl je je eigen heerlijk leerzame schoolomgeving creëert met de beste onderwijsfaciliteiten in het land. U kunt de universiteit creëren die u wenst, of u nu kiest voor eenvoudige funderingen of elke boom op de juiste plaats plant.

Maak paden met nieuwe, eenvoudige tools. Plant prachtige buitenplantencollecties. Zet tafels, waterpartijen, sculpturen, heggen en zelfs houten hekken op. Je creativiteit is de enige beperking (en je in-game banksaldo).

Niet je typische eten

Een spel met twee punten zou echter niet compleet zijn zonder een twist.

In plaats van het gebruikelijke academische tarief, hebben studenten in Two Point County toegang tot een verscheidenheid aan gekke en geweldige cursussen, zoals Knight School (hey, we moeten allemaal op een bepaald moment in ons leven steekspel studeren), speeksel-gastronomie, en enorme taarten en gigantische pizza’s.

Het nieuwe schooljaar is begonnen!

Maak gebruik van de kans om veel vaker met de studenten van uw instelling te communiceren. Met een zomervakantie voor de start van het studiejaar heb je alle tijd om alles er fantastisch uit te laten zien voordat je studenten binnenkomen.

Bouw bibliotheken, neem de beste docenten in dienst (inclusief vreemde professoren en gekke onderzoekers), rust je campus uit met de beste cursussen en kijk hoe het intellectuele potentieel van je studenten wordt gewekt.

De toekomst beïnvloeden

Maar het gaat niet alleen om hard werken. Kom meer te weten over de unieke persoonlijkheden, behoeften en verlangens van uw leerlingen. Clubs, verenigingen en optredens houden ze tevreden.

Bied pastorale zorg, omring ze met vrienden, help ze bij het vormen van verbindingen en zorg ervoor dat ze de juiste hoeveelheid vreugde hebben, zodat ze kunnen uitgroeien tot geweldige mensen die het erfgoed van je instelling zullen eren.