Two Point Campus – Welcome to the Academic Year

Two Point Campus – Welcome to the Academic Year

De nieuwste trailer voor Two Point Campus, genaamd Welcome to the Academic Year door SEGA en Two Point Studios, is vrijgegeven.

video
play-rounded-fill

Welcome to the Academic Year

Mensen vragen zich vaak af wat er op school gebeurt als er geen lessen zijn. Geintjes? Hekserij? Gigantische robots? In Two Point Campus is het academisch jaar jouw kans om de perfecte universiteit voor je studenten te maken en vervolgens te zien hoe alles samenkomt – of misschien uit elkaar valt.

In het Two Point Hospital sprak je alleen met een patiënt zolang deze hulp nodig had.

Over Two Point Campus

In Two Point Campus biedt het schooljaar je de kans om je leerlingen nog beter te leren kennen. Tijdens de zomervakantie breng je veranderingen aan op je campus, kies je welke rare en geweldige lessen je wilt aanbieden en zorg je ervoor dat alles voldoet aan de hoge normen van Two Point County. Als je klaar bent, begint het schooljaar en kunnen de leerlingen binnenkomen om je meesterwerk te zien.

Het werk is echter nog steeds niet gedaan.

Je moet studenten bezig houden als je wilt dat ze gelukkige, veelzijdige mensen zijn. Organiseer een dansfeest in de studentenvereniging en voeg misschien meer “Love Trumpets” toe om mensen te laten zeggen hoe ze over elkaar denken. Hebben studenten moeite met hun opdrachten? Je zou een pastorale ondersteuningsassistent kunnen inhuren om te luisteren, of je zou meer studiehokjes kunnen bouwen. Aan het einde van elk schooljaar wordt je cijfer gebaseerd op hoe goed je het op school hebt gedaan. Dus, ben je een geweldige leraar die een baan voor het leven zal krijgen, of heb je gefaald en ontslagen?

Two Point Campus is een schattige simulator voor universiteitsbeheer waarmee je je droom kunt waarmaken om je eigen campus te runnen, compleet met gekke cursussen zoals tovenarij, ridderschool voor het doden van draken en een uiterst geheime spionageschool.

Two Point Campus komt op 9 augustus 2022 uit op Nintendo Switch.