Two Point Hospital – Game Trial aangekondigd voor Nintendo Switch Online

Two Point Hospital – Game Trial aangekondigd voor Nintendo Switch Online

Nintendo heeft een nieuwe Game Trials-aanbieding aangekondigd voor Nintendo Switch Online-abonnees.

Van 28 juli 2021 – 3 augustus 2021 kunnen Switch Online-leden in Europa en Australië Two Point Hospital gratis spelen.

Dit is niet alleen een gratis demo, maar de volledige game, dus toegewijde spelers kunnen de volledige titel misschien voltooien en ervaren voordat de aanbieding afloopt.

Over Two Point Hospital

Ontdek met meer dan 3 miljoen tevreden spelers waarom Two Point Hospital een zorgfenomeen is! Breng uw ziekenhuisbouwervaring naar een hoger niveau, met vier enorme uitbreidingen en twee extra DLC’s, allemaal gebundeld in een buitengewone Jumbo-editie die uit zijn voegen barst van LOADS OF STUFF!

De voordeligste bundel tot nu toe! Boordevol nieuwe content waar zowel nieuwe als oude spelers dol op zullen zijn! Bevat het basisspel + vier premium-uitbreidingen + twee itempakketten. Doorkruis de uitgestrekte gebieden van Two Point County, met 27 ziekenhuizen in verschillende gebieden – van de besneeuwde landen van de Bigfoot DLC tot de tropische klimaten van Pebberley Island. Bevat meer dan 189 bizarre ziekten, een enorm scala aan genezingsmachines barstensvol persoonlijkheid, en heel veel items om in uw ziekenhuizen te plaatsen!

Omvat: Bigfoot, Pebberley Island, Close Encounters en Off the Grid volledige uitbreidingen, plus het Retro Items Pack en Exhibition Items Pack.

Bouw, genees en verbeter!

Ontwerp en bouw je eigen ziekenhuis!

Bouw een ziekenhuis van niets tot een meesterwerk terwijl je de mooiste – of meest functionele – zorginstelling in heel Two Point County ontwerpt.

Optimaliseer het ontwerp van uw ziekenhuis om de patiënt- (en geldstroom) te vergroten, door gangen, kamers en wachtruimtes in te richten volgens uw exacte specificaties. Breid je ziekenhuis uit naar meerdere gebouwen terwijl je kijkt om zoveel mogelijk patiënten door de deur te krijgen.

Plaats decoratieve en functionele voorwerpen in uw ziekenhuis om het prestige te verbeteren, de verveling van patiënten te verminderen, het geluk te vergroten en ervoor te zorgen dat die eindejaarsprijzen binnen blijven stromen.

Genees ongewone ziekten!

Verwacht niet dat Two Point County vol zit met uw gebruikelijke type patiënten. In deze wereld zul je allerlei ongewone ziektes ervaren; van licht gevoel in het hoofd tot kubisme – elk vereist zijn eigen speciale type behandelingsmachine.

Diagnose van ziekten, bouw de juiste kamers om ze te behandelen, huur het juiste personeel in en bereid u voor, want het genezen van slechts een van deze ziekten is nog maar het begin.

Zodra je een ziekte hebt overwonnen, onderzoek je naar verbeterde behandelingen en machines en verander je je ziekenhuis in een onstuitbare gezondheidszorgmoloch.

Je eerste ziekenhuis is waar het begint, maar wat nu?

Ad