Two Point Hospital – Gratis Sonic The Hedgehog Crossover DLC beschikbaar

Two Point Hospital – Gratis Sonic The Hedgehog Crossover DLC beschikbaar

De gratis Sonic The Hedgehog cross-over DLC voor Two Point Hospital is nu live en bevat kostuums van Sonic, Tails, Amy en Knuckles, evenals zeven Sonic-items die spelers in hun ziekenhuis kunnen plaatsen. Daarnaast is er vanaf nu tot 3 augustus een gratis proefversie van Two-Point Hospital beschikbaar voor Switch Online-leden om de game uit te proberen.

video
play-rounded-fill

Hallo, hallo!

We zijn trots om eindelijk het crossover-evenement van het BILLENIUM te onthullen, wanneer het onroerende object van Two Point Hospital en de onstuitbare kracht van Sonic the Hedgehog met elkaar in botsing komen in een explosie van kostuums, items en vreugde! Bovendien is Two Point Hospital GRATIS om te spelen en/of voor een beperkte tijd korting op pc en een reeks consoleplatforms om mee te vieren (bekijk de tijden hieronder voor meer informatie).

Met een keuze uit vier kostuums waarin u uw personeel kunt kleden (Sonic, Amy, Knuckles, Tails), kunt u er zeker van zijn dat uw personeel er tiptop uitziet als ze zich ontwikkelen om de allerbeste gezondheidszorg te leveren in Two Punt Provincie. En met items variërend van een prachtig Sonic-beeld, decoratieve tapijten en zelfs een gigantische gouden ring, kun je zeker iets vinden met een passend thema om je ziekenhuizen op te peppen in echte Sonic-stijl.

Over Two Point Hospital

BOUW, HUUR en VERBETER! Ontwerp prachtige ziekenhuizen, versier ze zoals je wilt, genees zeer ongebruikelijke ziekten en beheer lastig personeel terwijl je je ontluikende zorgorganisatie verspreidt over Two Point County.

Two Point Hospital bevat twee DLC: “Bigfoot” en “Pebberley Island”

Ontwerp en bouw je eigen ziekenhuis

Bouw een ziekenhuis van niets tot een meesterwerk terwijl je de mooiste – of meest functionele – zorginstelling in heel Two Point County ontwerpt.

Ongewone ziekten genezen

Verwacht niet dat Two Point County vol zit met uw gebruikelijke type patiënten. In deze wereld zul je de kenmerkende eigenzinnige ziektes van Two Point ervaren; van licht gevoel in het hoofd tot kubisme – elk vereist zijn eigen speciale type behandelingsmachine.

De provincie is de limiet

Je eerste ziekenhuis is waar het begint, maar wat nu?

Nintendo Switch Online

Nintendo Switch Online-leden kunnen Two Point Hospital gratis uitproberen met Nintendo’s Game Trial tot dinsdag 3 augustus. Het is ook te koop, dus zorg ervoor dat je het voor een geweldige prijs koopt als je geniet van het opbouwen van je ziekenhuisimperium.

Ad